Sport

Cristiano Ronaldo nu se dezminte! Aroganță maximă la adresa unui rival, chiar înainte de Manchester United – Liverpool. Video

Erik ten Hag a decis să nu îl titularizeze pe Cristiano Ronaldo în derby-ul Manchester United - Liverpool. Cu toate acestea, lusitanul a fost protagonistul unui moment savuros încă de la încălzire.
22.08.2022 | 22:36
Cristiano Ronaldo nu se dezminte Aroganta maxima la adresa unui rival chiar inainte de Manchester United  Liverpool Video
Cristiano Ronaldo, moment genial înainte de Manchester United - Liverpool. Cum l-a ignorat pe rivalul Jamie Carragher. FOTO: Twitter Manchester United
ADVERTISEMENT

Manchester United a început catastrofal sezonul de Premier League. Echipa lui Erik ten Hag a pierdut în primele două etape, cu Brighton și Brentford, scor 1-2, respectiv 0-4. Din acest motiv, managerul olandez a hotărât să ia decizii radicale, chiar înaintea derby-ului cu Liverpool.

Cristiano Ronaldo, one-man show și atunci când nu joacă. Cum a sfidat un rival de la Liverpool

Pentru derby-ul de pe Old Trafford, Erik ten Hag a decis să îi lase pe banca de rezerve pe superstarul Cristiano Ronaldo și pe căpitanul Harry Maguire. În lipsa engelezului, banderola i-a revenit portughezului Bruno Fernandes.

ADVERTISEMENT

Netitularizat pentru a doua oară în acest sezon, Cristiano Ronaldo n-a părut deloc deranjat de decizia managerului olandez. Acest lucru s-a observat la încălzire, când, extrem de relaxat, cvintuplul Balon de Aur a venit la marginea terenului, acolo unde experții SkySports, Roy Keane, Garry Neville și Jamie Carragher, prefațau derby-ul campionatului englez.

Cristiano a dat mâna cu Neville și l-a îmbrățișat pe Keane. Cei trei au fost colegi pe Old Trafford în era Sir Alex Ferguson. În schimb, Carragher este o legendă a lui Liverpool, astfel că „șeptarul” „diavolilor” l-a ignorat complet.

ADVERTISEMENT

Roy Keane l-a întâmpinat cu căldură și pe Casemiro, cel mai recent transfer al „diavolilor roșii”. Cei doi s-au îmbrățișat și au schimbat câteva cuvinte.

Irlandezul a părut extrem de încântat să îl cunoască pe brazilian, care este considerat unul dintre cei mai buni „închizători” din lume, poziție pe care a evoluat și Keane de-a lungul carierei.

ADVERTISEMENT

Wayne Rooney a cerut ca Ronaldo să fie lăsat pe bancă

O altă legendă a lui Manchester United l-a criticat însă pe Cristiano Ronaldo. Este vorba chiar de fostul coleg al lusitanului, Wayne Rooney. Înaintea derby-ului cu Liverpool, Rooney a declarat că ar fi mai bine ca ten Hag să nu îl titularizeze pe fotbalistul în vârstă de 37 de ani.

„Nu l-aș folosi pe Cristiano Ronaldo, nici pe Marcus Rashford. Dacă eram în locul lui ten Hag, principala mea preocupare era să am jucători plini de energie pe teren, iar faptul că United a eșuat în încercarea de a aduce un număr 9 înseamnă că s-au bazat pe Ronaldo cu Brentford, chiar dacă el nu s-a antrenat cu echipa.

ADVERTISEMENT

Pare că mai are nevoie de timp. Ten Hag are nevoie de energie din partea jucătorilor iar asta înseamnă că îl poți lăsa pe margine pe Ronaldo”, a declarat Wayne Rooney, pentru The Times.

ADVERTISEMENT