Fotbal international

Cristiano Ronaldo nu vrea să revină la Torino. S-a speriat că Paulo Dybala a ieșit pozitiv și la al patrulea test

30.04.2020 | 18:48
Cristiano Ronaldo nu vrea sa revina la Torino Sa speriat ca Paulo Dybala a iesit pozitiv si la al patrulea test
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu vrea să revină la Torino! Portughezul a rămas în Madeira, deși trebuia să ajungă de câteva zile în capitala Piemontului, pentru a intra în carantină.

Cristiano Ronaldo este acasă, la Madeira, de 50 de zile

De pe data de 9 martie, Cristiano Ronaldo a plecat în Portugalia și au trecut 50 de zile de când nu a mai părăsit Madeira, unde a stat alături de familia sa și în ultima parte inclusiv alături de toate rudele sale.

ADVERTISEMENT

Motivul care l-a făcut pe portughez să nu comande charterul pentru Torino este vestea că Paulo Dybala, colegul de la Juventus, nu s-a vindecat nici până acum de coronavirus.

Ronaldo nu vrea să revină decât atunci când toți jucătorii vor fi sănătoși

Situația argentinianului este destul de ciudată și complică serios lucrurile la Juventus. Deși jucătorul susține că se simte bine, cel de-al patrulea test efectuat zilele trecute a arătat că virusul nu l-a părăsit.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a anunțat că va reveni în Italia doar atunci când va primi asigurări că starea sănătății tuturor jucătorilor din lot este bună și nu există vreun pericol de contaminare.

Ministrul sportului vrea să înghețe campionatul

O atitudine pe care șefii lui Juventus sunt nevoiți să o accepte în mod forțat, dar care momentan nu produce probleme serioase, pentru că oficialii Ligii și ai Federației italiene încă sunt în discuții aprinse cu Vicenzo Spadafora, ministrul sportului, care nu pare convins că ar fi o idee bună reluarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Spadafora este unul dintre cei care îmbrățișează propunerea venită din partea președintelui Franței, Emmanuel Macron, care a cerut țărilor cu campionate puternice să le urmeze exemplul cu Ligue 1 și să înghețe sezonul cu actualul clasament.

Multe cluburi ar avea de pierdut enorm de la drepturile TV anulate

O propunere pe care diriguitorii fotbalului italian nu o văd cu ochi buni, pentru că pierderile financiare prin anularea ratelor de la drepturile TV ar afecta serios multe cluburi.

ADVERTISEMENT

Ei doresc să ducă la bun sfârșit sezonul, din care au mai rămas de disputat 12 etape. Însă dacă acest lucru nu se va întâmpla în luna iunie va fi foarte greu ca să se mai poată termina în plină căldură în luna august.

ADVERTISEMENT