Fotbal international

Cristiano Ronaldo, obligat să ofere o probă ADN! Detalii noi în dosarul de viol

10.01.2019 | 21:37
Cristiano Ronaldo obligat sa ofere o proba ADN Detalii noi in dosarul de viol
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este obligat să ofere o probă ADN în dosarul din Statele Unite ale Americii. Vedeta lui Juventus este implicată într-un scandal în care Kathryn Mayorga îl acuză de viol, iar poliţia din Las Vegas a redeschis cazul din 2009.

Conform presei din Statele Unite ale Americii, poliţiştii din Las Vegas cer o probă de ADN de la Cristiano Ronaldo şi au trimis un mandat în Peninsulă. Autorităţile de peste Ocean s-au adresat deja unui tribunal din Italia pentru a obţine eşantionul, iar americanii susţin că fotbalistul de 33 de ani se va conforma. În 2009, starul lui Juventus ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, însă cele două părţi au ajuns la o înţelegere financiară. La sfatul noului avocat, femeia a cerut ca ancheta să fie redeschisă şi speră că va obţine dreptatea în justiţie.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, acuzat de viol şi de o vedetă din Marea Britanie

Cristiano Ronaldo este acuzat de viol şi de Jasmine Lennard, o vedetă din Marea Britanie. Femeia de 33 de ani a susţinut că va veni cu probe în sprijinul afirmaţiilor făcute. Acesta a postat o serie de acuze pe contul personal de Twitter, printre care se numără şi faptul că fotbalistul lui Juventus ar fi ameninţat-o că o va ucide. Jasmine a anunţat că o va sprijini pe Kathryn Mayorga cu tot ceea ce va putea pentru ca Ronaldo să fie condamnat.

Cristiano Ronaldo, obligat să ofere o probă ADN în dosarul în care este acuzat de viol. Ce va face portughezul
Cristiano Ronaldo, obligat să ofere o probă ADN în dosarul în care este acuzat de viol. Ce va face portughezul

“Am primit ameninţări la adresa mea şi la adresa familiei mele. Am fost informată că eu şi copilul meu suntem urmăriţi de nişte detectivi angajaţi de el. Este suficient! Am dovezi care arată că are probleme serioase cu capul. Toate minciunile din jurul copilului şi mamele copiilor lui. Este un bărbat care profită de puterea lui şi este un mincinos. Toată viaţa lui este o minciună. Este un psihopat nenorocit. După ce m-am gândit mult, vreau să mă adresez lui Kathryn Mayorga şi echipei sale de jurişti pentru a-i sprijini acuzaţia de viol împotriva lui Ronaldo. Nu mai vreau să trăiesc în minciună. Am de gând să fac totul pentru a o ajuta. Am mesaje şi înregistrări care sunt de nepreţuit pentru Kathryn şi pentru echipa sa. Voi dezvălui adevărata faţă a lui Ronaldo”, a anunţat Jasmine Lennard.

ADVERTISEMENT