Fotbal international

Cristiano Ronaldo, ofertă gigant: 255 de milioane de dolari pentru trei sezoane! Trebuie să dea răspuns după Mondial

După ce s-a despărțit de Manchester United, Cristiano Ronaldo a primit o ofertă fabuloasă din Golf: 225 de milioane de dolari pentru un contract pe 3 ani.
26.11.2022 | 23:36
Cristiano Ronaldo oferta gigant 255 de milioane de dolari pentru trei sezoane Trebuie sa dea raspuns dupa Mondial
Cristiano Ronaldo are motive să zâmbească. A avut un start cu reușită record la Cupa Mondială și are pe masă o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fiecare meci al Argentinei lui Messi este însoțit de un anunț legat de marele său rival, Cristiano Ronaldo. După șocul 1-2 cu Arabia Saudită, a fost despărțirea oficială a portughezului de Manchester United. Iar acum, simultan cu acest 2-0 al sud-americanilor contra Mexicului, vine informația oficială legată de o ofertă fabuloasă sosită pe adresa portughezului.

Al Nassr, din Arabia Saudită, ofertă fabuloasă pentru Cristiano Ronaldo

În vară, Cristiano Ronaldo a dorit să găsească un club calificat în Liga Campionilor. Pentru a-și continua aventura în competiția al cărui golgeter all-time este, și o pregătire perfectă pentru Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

N-a fost să fie. Și a avut parte de o toamnă tensionată la Manchester United. Cu atât mai mult cu cât relația sa cu Erik ten Hag a fost marcată de o mulțime de scandaluri.

În cele din urmă, cumva previzibil, a venit despărțirea. Iar în perioada de mercato de iarnă, desigur, toți ochii se vor îndrepta spre viitoarea destinație a portughezului.

ADVERTISEMENT

Care, pentru moment, este focusat pe campania la Mondiale. Una începută perfect, cu un gol care i-a permis să mai stabilească un record.

Desigur, nu va dori să se oprească aici. Și va încerca, pentru Portugalia, dar și pentru el, să bifeze noi reușite. Care să-i permită să aibă pe masă oferte tentante în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Financiar vorbind, deja are una la care, desigur, va reflecta serios. Este vorba despre cea făcută de Al Nassr. Club care pune pe masă 225 de milioane de dolari pentru un acord pe trei ani.

Și nu este vorba despre prima încercare a celor de la Al Nassr. Aceștia au încercat să-l convingă să vină în Arabia Saudită încă din vară, dar au acceptat refuzul jucătorului, care-și dorea să rămână în Europa pentru a se pregăti pentru Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Speră însă ca după întrecerea din Qatar, Cristiano să fie dispus să se gândească la o altfel de încercare. Și să semneze acordul care i-ar oferi nu doar un contract greu de găsit în altă parte, ci și oportunitatea unei noi încercări. Dacă așa o să fie, rămâne să aflăm.

ADVERTISEMENT