Sport

Cristiano Ronaldo, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a. Mesajul postat de star pe rețelele de socializare

Cristiano Ronaldo a vrut să îi aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, decedată ieri, printr-un mesaj emoționant postat pe contul său de Instagram.
09.09.2022 | 17:32
Cristiano Ronaldo omagiu pentru Regina Elisabeta a IIa Mesajul postat de star pe retelele de socializare
Cristiano Ronaldo și colegii săi de la Man. United au jucat cu banderole negre pe braț în meciul de aseară cu Real Sociedad, în semn de doliu după decesul Reginei Elisabeta a II-a. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

La nici 24 de ore după înfrângerea suferită de echipa lui, Manchester United, în fața lui Real Sociedad cu scorul de 1-0 chiar pe Old Trafford, în prima etapă a grupe E din Europa League, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe contul său de Instagram în memoria Reginei Elisabeta a II-a.

“Deplâng această pierdere cu țara pe care am învățat să o numesc acasă”

Integralist împotriva grupării din Țara Bascilor, starul portughez a evoluat cu o banderolă neagră pe braț, la fel ca și colegii săi, în semn de doliu pentru monarhul care a stat cel mai mult pe tronul Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

În mesajul postat astăzi pe contul lui de Instagram, care are 477 de milioane de urmăritori, Ronaldo și-a exprimat tristețea pentru dispariția Reginei Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani.

Instagram Ronaldo
Omagiul lui Cristiano Ronaldo pentru Regina Elisabeta a II-a pe contul lui de Instagram.

“Șapte ani din cariera mea am jucat în Premier League, iar acum sunt la al 8-lea sezon în care trăiesc în Anglia. De-a lungul acestor ani, am simțit dragostea eternă a Regatului Unit pentru Regina sa și cât de importantă a fost și va fi pentru totdeauna Majestatea Sa pentru poporul britanic. Aduc respectul meu pentru memoria ei și deplâng această pierdere de neînlocuit cu țara pe care am învățat să o numesc acasă. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către Familia Regală”, a scris Cristiano Ronaldo pe pagina lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

“De aceea, Ronaldo este GOAT”

Postarea a atras peste patru milioane de aprecieri în doar trei ore după momentul publicării și peste 34 de mii de comentarii, în care fanii și-au exprimat adulația atât pentru Regina Marii Britanii, cât și pentru fotbalistul în vârstă de 37 de ani.

“A fost cu adevărat o femeie remarcabilă”, a fost unul dintre comentarii, în timp ce un alt urmăritor a scris: “De aceea, Cristiano Ronaldo este GOAT. Cel mai mare din toate timpurile.”

ADVERTISEMENT

Portughezul ar fi trebuit să joace duminică în deplasare cu Crystal Palace, dar toate meciurile din Premier League din acest weekend au fost amânate din cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a.

Ronaldo vine săptămâna viitoare în Republica Moldova

Astfel, Ronaldo este așteptat să evolueze săptămâna viitoare în următorul meci al lui Manchester United din grupa E a Europa League.

ADVERTISEMENT

“Diavolii roșii” vor juca joi în Republica Moldova împotriva lui Sheriff Tiraspol, care a trecut în prima etapă de Omonia Nicosia cu scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT