Fotbal international

Cristiano Ronaldo, out de la Manchester United! Fanatik a stat de vorbă cu jurnaliştii englezi de la Cupa Mondială: “Ştia exact ce face! Era clar că nu mai are viitor pe Old Trafford”. Exclusiv

Cristiano Ronaldo s-a despărţit de Manchester United. Fanatik a stat de vorbă cu jurnaliştii englezi din Qatar despre controversele care îl au în centru pe starul portughez.
22.11.2022 | 20:00
Cristiano Ronaldo out de la Manchester United Fanatik a stat de vorba cu jurnalistii englezi de la Cupa Mondiala Stia exact ce face Era clar ca nu mai are viitor pe Old Trafford Exclusiv
Cristiano Ronaldo, în cantonamentul echipei din Qatar. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo i-a acordat un interviu eveniment jurnalistului englez Piers Morgan, cu o săptămână înainte de debutul Cupei Mondiale din Qatar. Starul lusitan nu a menajat pe nimeni de la Manchester United şi a anunţat că se doreşte îndepărtarea lui de la echipă.

Cristiano Ronaldo, urmărit la fiecare pas de presa din Anglia în Qatar: “Toţi ochii vor fi pe el”

În plină Cupă Mondială, Manchester United a anunţat că s-a despărţit de comun acord de Cristiano Ronaldo. Pentru jurnaliştii englezi din Qatar nu a fost un şoc, în condiţiile în care ruptura dintre cele două părţi devenise evidentă după interviul susţinut de starul lusitanilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Ian, unul dintre comentatorii britanici de radio de la turneul final din Qatar. El colaborează şi cu Piers Morgan şi a dat pentru publicaţia noastră câteva detalii despre situaţia lui Cristiano Ronaldo, chiar înainte ca despărţirea să fie oficializată:

“Cristiano Ronaldo este unul dintre subiectele de interes pentru presa engleză, mai ales după interviul pe care l-a dat. Toţi ochii vor fi pe el, aici, în Qatar, mai ales că nu întâlneşti zilnic fotbalişti care să vorbească atât de sincer în interviuri.

ADVERTISEMENT

“Este clar că Ronaldo şi Manchester United nu pot continua împreună. De asta sunt 100% convins”

De obicei sunt diplomaţi. Ştiu, că am colaborat cu Piers Morgan şi cu postul care a făcut interviul şi Cristiano Ronaldo ştia ceea ce face. Şi-a asumat şi ştia că nu mai există nicio cale de împăcare cu Manchester United. 

Este clar că Ronaldo şi Manchester United nu pot continua împreună. De asta sunt 100% convins şi sunt sigur că el în acest moment îşi caută echipă”, a spus jurnalistul englez pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cantonamentul Portugaliei, “obiectiv militar”! Mai mulţi jurnalişti britanici au fost interzişi în bază

Cristiano Ronaldo se află în cantonament cu echipa Portugaliei, care va debuta joi la turneul final cu meciul împotriva Ghanei, programat la ora 19:00. Este al cincilea şi, cel mai probabil, ultima Cupă Mondială pentru Cristiano Ronald, care a declarat că 100% se va retrage din naională dacă va câştiga trofeul.

Cantonamentul Portugaliei este ca un obiectiv militar în aceste zile. Mai multor jurnalişti britanici care au vrut să participe la şedinţele de pregătire ale echipei şi să se apropie de starul portughez în speranţa unor declaraţii, au fost interzişi în bază şi escortaţi afară.

ADVERTISEMENT

Fără doar şi poate, în Qatar, Cristiano Ronaldo şi Leo Messi sunt capetele de afiş ale turneului final. Sunt personalităţile despre care se discută cel mai mult în Doha şi cererile de bilete sunt cele mai mari la meciurile celor două naţionale: Argentina şi Portugalia. La fel şi în ceea ce priveşte interesul mass-media pentru cele două meciuri.

  • 37 de ani are Cristiano Ronaldo
  • 5 este numărul de turnee finale la care a participat Cristiano Ronaldo

  • 1,37 este cota NetBet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Portugalia – Ghana. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT