Sport

Ovidiu Haţegan l-a scos din minţi pe Cristiano Ronaldo! Un englez a dat lovitura la pariuri cu ajutorul arbitrului român

Ovidiu Haţegan a fost delegat la meciul Atletico Madrid - Manchester United şi l-a scos din minţi pe Cristiano Ronaldo, în prima repriză a meciului de pe "Wanda Metropolitano".
23.02.2022 | 23:16
Ovidiu Hategan la scos din minti pe Cristiano Ronaldo Un englez a dat lovitura la pariuri cu ajutorul arbitrului roman
Cristiano Ronaldo s-a enervat din cauza deciziilor luate de Ovidiu Haţegan
ADVERTISEMENT
23-02-2022
22:07

Un parior englez a făcut bani cu ajutorul deciziilor lui Ovidiu Haţegan

Un englez a mizat pe cartonaşele galbene pe care Ovidiu Haţegan le va arăta în timpul meciului de la Madrid şi a câştigat 165 de lire sterline (aproximativ 1.000 de lei), după ce a riscat 5 lire.

Acesta a mizat că Fred, Luke Shaw şi Hector Herrera vor primit cartonaşe galbene în Atletico Madrid – Manchester United. Primul a ieşit în prelungirile primei reprize, când Herrera a fost “îngălbenit” pentru mai multe faulturi.

Apoi, în minutul 50, Luke Shaw a văzut galben pentru un fault dur. Ultimul cartonaş de pe bilet a venit în minutul 74, la Fred. În total, Ovidiu Haţegan a arătat 9 cartonaşe galbene în meci, 8 dintre acestea după pauză.

Cristiano Ronaldo nu a avut prea multe reuşite în prima repriză a meciului Atletico Madrid – Manchester United, însă s-a făcut remarcat prin protestele la deciziile luate de Ovidiu Haţegan.

Jucătorii lui Cristiano Ronaldo l-au controlat perfect pe Cristiano Ronaldo, iar uneori au apelat la faulturi ca să-l oprească pe starul lui Manchester United. Pe finalul primei reprize, după o intrare mai dură a lui Marcos Llorente, portughezul a început să strige la Ovidiu Haţegan.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, enervat de arbitrajul lui Ovidiu Haţegan în Atletico Madrid – Manchester United

În minutul 39, Marcos Llorente l-a lovit, din spate, pe Cristiano Ronaldo, iar Ovidiu Haţegan a acordat doar o lovitură liberă, fără un cartonaş galben. Portughezul a început să gesticuleze nevos şi i-a cerut arbitrului să-l avertizeze pe jucătorul ibericilor.

Eduardo Iturralde Gonzalez, fost arbitru şi specialistului pe probleme de arbitraj pentru AS şi Cadena Ser, a analizat faza şi a susţinut că Ronaldo trebuia să primească un cartonaş galben pentru proteste.

ADVERTISEMENT

“Este galben pentru Cristiano. Nu trebuie să-i permită aşa ceva, altfel se întâmplă lucruri ca în cazul Zverev (n.r. jucătorul de tenis a rupt o rachetă de tenis de scaunul arbitrului la ATP Acapulco)”, a spus Eduardo Iturralde Gonzalez.

Fostul arbitru a precizat că şi Marcos Llorente a riscat în acea fază, unde putea să primească un galben. “A fost la un pas de un cartonaş galben. Nu a atacat niciun moment mingea”.

ADVERTISEMENT

Spaniolii critică arbitrajul lui Ovidiu Haţegan

Jaime Mateos, jurnalist al ziarului Marca, a analizat, la rândul lui, prestaţia lui Ovidiu Haţegan. Acesta a catalogat drept aleatoriu felul în care românul a arbitrat.

“Arbtrajul lui Haţegan: completamente aleatoriu în deciziile care au adus cartonaşe. Şi-a complicat viaţa într-un meci fără faze complicate”, a scris Jaime Mateos, pe Twitter.

ADVERTISEMENT