Fotbal international

Cristiano Ronaldo, pe lista plecărilor la Juventus?! Anunțul făcut de presa din Italia

28.04.2021 | 19:14
Cristiano Ronaldo pe lista plecarilor la Juventus Anuntul facut de presa din Italia
ADVERTISEMENT

Juventus a ajuns pe locul 4 în Serie A și riscă să rateze participarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Acest lucru ar produce un veritabil seism la Torino, iar schimbările îl vizează și pe starul Cristiano Ronaldo.

Presa din Italia notează că Massimiliano Allegri este favoritul conducerii clubului Juventus pentru a prelua banca tehnică în cazul în care echipa nu-și va îndeplini obiectivul principal, calificarea în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Actualul tehnician, Andrea Prilo, mai are un an de contract cu ”Bătrâna Doamnă”, însă ratarea przenței în viitoarea ediție a celei mai importante competiții continentale intercluburi va duce inevitabil la rezilierea angajamentului.

Care este strategia lui Massimiliano Allegri

Chiar și în cazul în care Juventus va termina actualul sezon pe primele patru locuri, postul lui Andrea Pirlo nu este garantat pentru viitorul sezon. Gazzetta dello Sport a anunțat și numele și strategia viitorului tehnician, Massimiliano Allegri.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate primul fotbalist de care se va despărții multipla campioană a Italiei este vedeta Cristiano Ronaldo. Transferul portughezului a fost criticat de mai mulți foști conducători ai clubului. Atacantul a fost cumpărat de Juventus, în 2018, pentru 100 de milioane de euro, tocmai pentru ca ”Bătrâna Doamnă” să câștige Liga Campionilor, lucru care nu sa întâmplat.

Conform sursei citate, Allegri ar avea pregătit un plan de întinerire a echipei, iar acest lucru l-ar putea viza și pe stoperul român de 19 ani, Radu Drăgușin. Dintre jucătorii experimentați doar Giorgio Chiellini și Paulo Dybala ar urma să fie păstrați în lot, Allegri intenționând să construiască noul Juventus în jurul celor doi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo pune condiții să rămână la Juventus

Starul portughez din ofensiva lui Juventus nu ia în calcul rezilierea contractului înainte de termen, vara lui 2022. Cristiano Ronaldo joacă tare și le-a transmis șefilor clubului în ce condiții va continua pe Allianz Stadium.

Gazzetta dello Sport notează că starul portughez al campioanei Italiei nu a renunțat la ideea de a câștiga trofeul Ligii Campionilor cu Juventus și le-ar fi transmis șefilor clubului să investească mai mult pentru a face din Juventus o echipă competitivă.

ADVERTISEMENT

Vicepreședintele alb-negrilor, Pavel Nedved, a confirmat la rândul lui că angajamentul lui Cristiano Ronaldo este imposibil de reziliat. În plus, fostul mare fotbalist a adăugat că portughezului nu i se pot reproșa rezultatele sub așteptări din acest sezon.

ADVERTISEMENT