Sport

Cristiano Ronaldo, petrecere cu întreaga familie în plină pandemie de coronavirus! Imaginile care au scandalizat internetul. Video

20.04.2020 | 13:33
Cristiano Ronaldo petrecere cu intreaga familie in plina pandemie de coronavirus Imaginile care au scandalizat internetul Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a participat, duminică, la o petrecere, alături de alte 18 persoane, deși autoritățile recomandă distanțare socială pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Cristiano Ronaldo, petrecere în plină pandemie

Cristiano Ronaldo a plecat din Italia pe 11 martie, înainte ca situația din Peninsulă să ajungă dramatică.

ADVERTISEMENT

În ultimele săptămâni, fotbalistul lui Juventus a petrecut perioada de izolare la domiciliu, în Madeira, alături de familie, însă duminică a fost surprins la o petrecere.

Cristiano Ronaldo apare alături de mama sa și de Georgina Rodriguez la aniversarea nepoatei sale, eveniment la care au participat alte 15 persoane, în ciuda recomandărilor făcute de autoritățile din întreaga lume, păstrarea distanței sociale.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu fotbalistul portughez de la petrecere au fost postate pe Instagram de Elma Aveiro, nepoata lui Cristiano Ronaldo, și au strâns peste 150.000 de vizualizări.

O lună și jumătate de la ultimul meci oficial

Cristiano Ronaldo a disputat ultimul meci oficial pe 8 martie, când Juventus s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Inter și a recăpătat prima poziție a clasamentului din Serie A, la un punct distanță de principala contracandidată la titlu în acest sezon, Lazio.

ADVERTISEMENT

În Champions League, Juventus a pierdut prima manșă a „dublei” cu Lyon, din optimi, 0-1, iar returul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, urmând să se dispute, dacă situația o va permite, în luna iunie.

Ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo a avut, până la suspendarea competițiilor, un nou sezon cu prestații și realizări admirabile. Portughezul a marcat 21 de goluri în cele 22 de partide jucate în Serie A și a reușit alte două goluri în Champions League.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a avut o contribuție decisivă și pentru calificarea directă a Portugaliei la turneul final al Campionatului European, reușind să puncteze de 11 ori în cele opt partide disputate de lusitani cu Ucraina, Serbia, Luxemburg și Lituania.

  • 99 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo în cele 164 de partide jucate pentru naționala Portugaliei
ADVERTISEMENT