Fotbal international

Cristiano Ronaldo, petrecere în familie de Halloween! Poza care a adunat milioane de like-uri

31.10.2018 | 14:54
Cristiano Ronaldo a petrecut Halloween-ul alături de familie

Portughezul Cristiano Ronaldo pare că a trecut peste scandalul în care este acuzat de viol și petrece în familie de Halloween. Atacantul portughez al formației Juventus Torino a postat pe contul de Instagram o poză în care apare alături de familia sa și în care toată lumea poartă măști înfricoșătoare.

De curând, Cristiano Ronaldo a devenit c ea mai urmărită persoană pe rețelele de socialize. Portughezul a ajuns de curând la 144,4 milioane de urmăritori pe Instagram și a devansat-o pe artista americană Selena Gomez. Podiumul este completat de actrița și cântăreața americană Ariana Grande.

Cum a petrecut Cristiano Ronaldo de Halloween

Cristiano Ronaldo a intrat în spititul Halloween-ului și a postat o fotografie pe contul de Instagram de la petrecerea în care apare alături de Georgina Rodriguez și trei dintre copii săi, cu toții purtând măști înfricoșătoare. Starul portughez a scris ”Halloween fericit tuturor”. Poza a devenit imediat virală, primind în trei ore peste 3,8 milioane de like-uri.

 

View this post on Instagram

 

Happy Halloween to everyone!!??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Nu este pentru prima dată când Cristiano Ronaldo se costumează pentru petrecerea de Halloween. În 2006, starul portughez a îmbrăcat o mască îngrozitoare, perucă și colți însengerați de vampir. În poză el apare alături de un prieten care poartă o mască asemănătoare cu cea folosită în filmul ”V for Vendetta”.

Cristiano Ronaldo, alături de un prieten, la petrecerea de Halloween din 2016
Cristiano Ronaldo, alături de un prieten, la petrecerea de Halloween din 2016

De curând, Cristiano Ronaldo a acordat un interviu în care a dezvăluit motivele pentru care a decis să plece de la Real Madrid după nouă ani fantastici. Atacantul în vârstă de 33 de ani a mai spus că a ales să vină la Juventus Torino, deși a avut oferte și de cinci ori mai mari din China.