Fotbal international

Cristiano Ronaldo, petrecere monstru cu 60 de femei alături de colegii de la Juventus! Totul s-a întâmplat după înfrângerea cu Atletico Madrid și Allegri a confirmat

08.03.2019 | 16:06
Cristiano Ronaldo petrecere monstru cu 60 de femei alaturi de colegii de la Juventus Totul sa intamplat dupa infrangerea cu Atletico Madrid si Allegri a confirmat

Cristiano Ronaldo a participat la o petrecere monstru cu 60 de femei, multe dintre ele fiind modele sau influenceri. La party au mers și colegii de la Juventus! Acesta a fost anunțul care a dat peste cap Serie A și care a venit de la un ziarist specializat în știrile de showbiz din Italia. Dacă inițial lumea a strâmbat din nas și a mers pe ideea că este o invenție, între timp, chiar Massimiliano Allegri a confirmat că elevii lui au mers la distracție la doar câteva zile după înfrângerea din turul optimilor UEFA Champions League, scor 0-2 cu Atletico Madrid.

Cristiano Ronaldo, petrecere monstru cu 60 de femei alături de colegii de la Juventus!

”La mai puțin de o săptămână după înfrângerea cu Atletico, jucătorii lui Juventus nu au părut prea deranjați de rezultat. Aceștia au organizat o petrecere la hotelul Majestic din Torino: aproape 60 de femei au fost invitate la petrecere, majoritatea influenceri și modele, venite din toată Italia. După cum se poate vedea din poveștile apărute pe Instagram-ul acestora, ele au ajuns la Torino fără un motiv anume.

Toate și-au petrecut seara la același hotel și nu au mai postat nimic pe conturile de socializare de la un anumit moment al serii. În afară de Barzagli și Bernardeschi, toți jucătorii lui Juventus au fost prezenți, inclusiv Cristiano Ronaldo”, a scris Fabrizio Corona, ziaristul care a anunțat primul știrea. În replică, Massimiliano Allegri a punctat și el. „Eu sunt un manager de fotbal, nu un paznic. Au mers și cred că a fost foarte bine că au făcut-o pentru că s-a schimbat mult atmosfera după. Băieții sunt responsabili și știu ce au de făcut”

Cristiano Ronaldo, petrecere monstru cu 60 de femei alături de colegii de la Juventus! Ronaldo
Cristiano Ronaldo a fost pe teren în eșecul cu Atletico Madrid din Champions League

Allegri, confirmă petrecerea

“Nu am cum să spun eu că nu a avut loc petrecerea, dar nu cred că băieţii au organizat-o. Ne vom revedea cu toții mâine când voi anunța și lotul. Eu cred că cina ne-a purtat noroc până la urmă pentru că am câștigat împotriva celor de la Napoli”, a mai spus Massimiliano Allegri, antrenorul celor de la Juventus. Campioana Italiei este pe primul loc în Serie A cu un avans uriaș față de principala urmăritoare.

Nu mai puțin de 16 puncte sunt între Juventus și Napoli, dar echipa pentru care a semnat în vara anului trecut Ronaldo pare într-o scădere de formă. Trupa lui Allegri a fost eliminată din Cupă, apoi a remizat în campionat cu Parma. Mai mult de atât, meciul din Liga Campionilor cu Juventus s-a transformat într-un adevărat coșmar. Juventus a pierdut cu 2-0 și are șanse mici să întoarcă acum rezultatul, mai ales că Atletico este recunoscută pentru defensiva foarte bună.

  • 19 goluri a înscris Cristiano Ronaldo pentru Juventus