Fotbal international

“Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid.” Presa din Portugalia a făcut anunțul

07.06.2018 | 11:02
Presa portugheză anunță că Ronaldo pleacă de la Real Madrid

Jurnaliștii portughezi anunță plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Starul de pe Santiago Bernabeu a fost tot mai nemulțumit în ultima perioadă, după ce președintele clubului i-ar fi promis un contract nou și nu s-ar fi ținut de cuvânt.

“Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid” este titlul de prima pagină al ziarului portughez Record. Jurnaliștii iberici susțin că Ronaldo a luat deja decizia care este “ireversibilă” din cauza promisiunilor pe care șefii clubului nu le-au respectat. Nu ar fi vorba despre bani, mai scriu aceștia, ci despre recunoașterea statutului jucătorului la Real Madrid.

Portughezii anunță că Ronaldo pleacă de la Real Madrid
Portughezii anunță că Ronaldo pleacă de la Real Madrid

Nu au fost oferite detalii despre viitoarea destinație a lui Cristiano Ronaldo, însă portughezul a intrat de ceva vreme în atenția lui Jose Mourinho, care vrea să îl ia la Manchester United.

Cristiano Ronaldo nu mai dă înapoi. S-a săturat de promisiuni

Portughezul a dat de înțeles că vrea să plece de pe Santiago Bernabeu imediat cupă câștigarea trofeului Champions League. În spațiul public au apărut informații contradictorii venite din partea colegilor lui Ronaldo, a oficialilor clubului și chiar din partea jucătorului. La un moment dat s-a vehiculat ideea că Ronaldo face jocurile astfel încât să obțină o mărire considerabilă de salariu, lucru care a stârnit nemulțumirea coechipierilor.