Aroganţa lui Ronaldo! A cerut la salariu un euro mai mult ca Messi!

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
23/03/2018, 11:18
Aroganţa lui Ronaldo! A cerut la salariu un euro mai mult ca Messi!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

22 de goluri a marcat la 33 de ani Cristiano Ronaldo în ultimele luni, patru reuşind numai în ultimul meci, acel set de tenis adjudecat cu 6-3 de Real Madrid în faţa Gironei. O cifră absolut fenomenală, mai ales pentru un atacant la această etate, o cifră care pare că schimbă radical poziţia clubului faţă de portughez.

Vara trecută Ronaldo a cerut conducerii lui Real să i se mărească salariul, care este de 21 de milioane euro, iar relaţiile dintre portughez şi preşedintele Florentino Perez s-au răcit din ce în ce mai mult, presa anticipând chiar o plecare a lui Ronaldo în această vară de la Madrid!

Cristiano Ronaldo s-a aflat într-un război rece cu Perez

Cristiano, care are un orgoliu imens, nu a digerat deloc faptul că marele rival de la Barcelona, Leo Messi, are acum salariu de 40 milioane de euro, iar Neymar la PSG l-a depăşit şi el categoric, cu 36 de milioane. A cerut clubului să i se facă şi lui, de urgenţă, un salariu mărit, dar nimeni nu l-a luat în seamă.

Însă lucrurile s-au schimbat radical, după ce Perez a văzut ce maşină de marcat goluri a rămas Ronaldo. Şi, anunţă, El Mundo Deportivo, după Mondialul din Rusia, se va aşeza la masa tratativelor cu agenţii lui Ronaldo pentru mărirea salariului. Iar portughezul, stăpân pe situaţie, cere, evidentă aroganţă faţă de Messi, exact 40 de milioane şi un euro noul salariu!

Închide ×