Fotbal international

Cristiano Ronaldo poate pierde aproape un miliard de euro după acuzaţiile de viol! Portughezul este deja monitorizat

04.10.2018 | 18:41
Cristiano Ronaldo poate pierde aproape un miliard de euro dupa acuzatiile de viol Portughezul este deja monitorizat

Cristiano Ronaldo poate pierde aproape un miliard de euro după ce a fost acuzat de viol. Vedeta lui Juventus are mari probleme şi ar putea pierde o adevărată avere, după ce unul dintre sponsorii jucătorului a anunţat că va monitoriza situaţia atacantului de 33 de ani.

La sfârşitul anului 2016, Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe viaţă cu Nike, cu o valoare de peste 700 de milioane de euro. Dacă va fi găsit vinovat, orice acord al fotbalistului portughez ar urma să fie reziliat, urmând să piardă aproape un miliard de euro. Atacantul lui Juventus mai are contracte semnate cu Herbalife, Tag Heuer sau American Tourister.

Cristiano Ronaldo poate pierde aproape un miliard de euro după acuzaţiile de viol apărute recent

Cristiano Ronaldo poate pierde aproape un miliard de euro după acuzaţiile de viol care au apărut recent. Fotbalistul de 33 de ani este imaginea jocului FIFA 19, iar unul dintre purtătorii de cuvânt al companiei EA Sports a anunţat că situaţia jucătorului va fi monitorizată atent.

“Am primit rapoarte îngrijorătoare care detaliază acuzaţiile aduse lui Cristiano Ronaldo. Monitorizăm cu atenţie situaţia, din moment ce aşteptăm ca sportivii şi ambasadorii care apar pe coperta diferitelor jocuri să aibă o comportare care să fie în linia valorilor EA Sports”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei EA Sports pentru The Sun.

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea şi a postat miercuri două mesaje pe contul personal de Twitter în care a anunţat că este nevinovat. “Neg ferm toate acuzaţiile care mi-au fost aduse. Violul este o crimă abominabilă care contravine tuturor lucrurilor în care eu cred. Abia aştept să-mi curăţ numele şi refuz să hrănesc circul media creat de persoanele care caută să se promoveze pe spatele meu”, a scris portughezul pe contul său de Twitter.

Cristiano Ronaldo poate pierde aproape un miliard de euro după acuzaţiile de viol care au apărut recent
Cristiano Ronaldo poate pierde aproape un miliard de euro după acuzaţiile de viol care au apărut recent