Fotbal international

Un apropiat al lui Cristiano Ronaldo, anunț trist: ”Ar putea să se retragă după Campionatul Mondial”

Cristiano Ronaldo a revenit în Europa și se antrenează la baza lui Real Madrid după experiența de la Campionatul Mondial din Qatar, dar Patrice Evra nu exclude varianta retragerii.
17.12.2022 | 23:07
Un apropiat al lui Cristiano Ronaldo anunt trist Ar putea sa se retraga dupa Campionatul Mondial
Cristiano Ronaldo nu are oferte din partea echipelor de top din Europa. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
17-12-2022
21:13

Patrice Evra vorbește despre retragerea lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo este în căutarea unui nou contract după despărțirea de Manchester United, dar fostul său coechipier Patrice Evra nu exclude varianta retragerii.

”Când am vorbit cu el, nu mi-a spus ce va face în continuare. Am discutat mai multe despre viața personală, dar nu știu. Câteodată, când ești supus la atât de multe critici, mai ales pe finalul carierei, îți vine să spui: ‘ok, cred că trebuie să mă opresc’.

Ăsta trebuie să fie sentimentul, mai ales când nu ești titular la echipa națională. Pentru că asta voia Cristiano: să joace, să fie în formă și să câștige Campionatul Mondial cu țara sa. Acum, visul s-a terminat.

Deși nu pot să vorbesc în numele lui, nu aș fi surprins să spună că se retrage. Toată lumea spune acum că e un om rău, un jucător slab, sau alte chestii asemănătoare. Nu m-ar mira să se retragă”, a declarat Evra, conform The Sun.

Cristiano Ronaldo s-a antrenat la baza celor de la Real Madrid după experiența de la Cupa Mondială din Qatar cu Portugalia. Starul lusitan, rămas fără echipă după despărțirea de Manchester United, traversează o perioadă delicată în carieră, fiind exilat de echipele tari ale Europei.

Newcastle, propunere concretă pentru Cristiano Ronaldo

Majoritatea cluburilor din Europa au fost reținute cu privire la un posibil interes pentru Cristiano Ronaldo, iar printre principalele motive se numără și relația tensionată pe care superstarul lusitan a avut-o cu șefii lui Manchester United, dar și cu Fernando Santos, fostul selecționer al Portugaliei.

ADVERTISEMENT

Totuși, Newcastle a făcut o ofertă de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo, potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio. „Cristiano a vrut să rămână în Europa, dar nu a primit oferte concrete de la cluburile europene. Doar de la Newcastle, dar ideea era că ar putea juca acolo până în iunie, apoi să meargă la Al-Nassr. Dar cred că înțelegerea este încheiată”, a declarat Di Marzio.

Pretențiile financiare ale lui Cristiano Ronaldo la Newcastle ar putea fi satisfăcute de clubul care a fost preluat de un grup de investiții din Arabia Saudită condus de Mohamed Bin Salman.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu are ofertă de la nicio echipă din Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo a revenit la Madrid și a primit acceptul Realului de a se antrena la Valdebebas, baza de antrenament a „galacticilor”. Cvintuplul Balon de Aur a părăsit în lacrimi Cupa Mondială din Qatar după ce Portugalia a fost eliminată în sferturile competiției de Maroc.

Mai mult decât atât, Ronaldo a fost „uitat” pe banca de rezervă de fostul selecționer Fernando Santos, iar acum întâmpină noi probleme, rămas fără echipă de club după despărțirea de Manchester United. Momentan, nicio echipă din Liga Campionilor nu și-a manifestat interesul pentru fostul atacant al lui Real Madrid și Juventus, conform as.com.

ADVERTISEMENT

Realitatea este dură pentru Cristiano Ronaldo care a refuzat oferta pusă pe masă de Al Nassr tocmai pentru a evolua în cea mai titrată competiție inter-cluburi din fotbalul european.

Cristiano Ronaldo, două oferte din Orientul Mijlociu

Cristiano Ronaldo are două oferte din Qatar și Arabia Saudită. Presa din Spania vehicula la un moment dat că superstarul lusitan a ajuns la o înțelegere cu Al Nassr pentru un contract în valoare de 200 de milioane de euro pe an. Totuși, Ronaldo a negat că ar fi ajuns la un numitor comun cu saudiții, însă oferta rămâne deschisă.

ADVERTISEMENT

Pe numele fotbalistului a sosit o nouă ofertă de această dată din Qatar. Al-Sadd este interesată de semnătura lui Cristiano Ronaldo, iar lusitanul s-ar putea alătura unor fotbaliști precum Andre Ayew sau Santi Cazorla.

Rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul lui Cristiano Ronaldo. Deși își dorește să continue la cel mai înalt nivel, fostul câștigător al Balonului de Aur are posibilitățile limitate, echipele nefiind dispuse să riște echilibrul vestiarului la jumătatea sezonului.

Cristiano Ronaldo a cerut să plece de la Manchester United în vară pentru a evolua în Champions League

Cristiano Ronaldo a fost aproape să se despartă încă din vară de Manchester United pentru că își dorea să evolueze la un club care este angrenat în Champions League. În cele din urmă, despărțirea s-a produs la începutul Cupei Mondiale din Qatar, după interviul exploziv acordat de Ronaldo lui Piers Morgan.

Borussia Dortmund, Napoli sau Chelsea au fost interesate de semnătura lui Ronaldo în vară, însă negocierile au picat pe rând. Deși a înregistrat un record greu de egalat, Cristiano Ronaldo s-a confruntat cu probleme pe parcursul Campionatului Mondial din Qatar.

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în meciurile decisive de calificare cu Elveția și Maroc și a fost înlocuit de Fernando Santos în ultimul meci din grupe împotriva Coreei de Sud. Starul portughez a părăsit în lacrimi meciul împotriva Marocului, care a consemnat eliminarea Portugaliei de la turneul final.

ADVERTISEMENT