Fotbal international

Cristiano Ronaldo, prima reacție după eliminarea din Liga Campionilor: „Adevărații campioni nu renunță niciodată”

13.03.2021 | 17:03
Cristiano Ronaldo prima reactie dupa eliminarea din Liga Campionilor Adevaratii campioni nu renunta niciodata
Cristiano Ronaldo Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Golgheterul all-time al Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo a fost aspru criticat de fani, dar și de oficiali ai lui Juventus după eliminarea italienilor din optimile celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

De când a fost achiziționat de ”Bătrâna Doamnă”, în 2018, de la Real Madrid, Juventus nu a cucerit nici un trofeu continental.

ADVERTISEMENT

Astfel, investiția de 100 de milioane de euro, cât i-a costat pe șefii lui Juve transferul portughezului, sunt considerați nejustificați.

CR7 se gândește deja la următoarele trofee

Starul portughez al lui Juventus Torino pare să fi depășit momentul eliminării echipei sale din optimile Ligii Campionilor, de către FC Porto.

ADVERTISEMENT

 

”Mai important decât numărul de căderi pe care le ai în viață este cât de repede și cât de puternic reușești să revii în picioare. Adevărații campioni nu renunță niciodată. Ne concentrăm pentru meciul de la Cagliari, în campionat, ne gândim la finala Cupei Italiei și la tot ceea ce putem realiza în acest sezon.

Este adevărat că trecutul aparține muzeelor, dar din fericire, fotbalul are memorie…la fel și eu! Istoria nu poate fi ștearsă, ea este scrisă în fiecare zi cu trudă, spirit de echipă, perseverență și muncă grea. Și cei care nu înțeleg acest lucru nu vor obține niciodată glorie și succes”, a fost mesajul portughezului postat pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Un fost președinte al ”Bătrânei Doamne” îl consideră un transfer ratat

Unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai lui Cristiano Ronaldo este fostul președinte al clubului Juventus, Giovanni Cobolli Gigli. Acesta a spus despre fotbalistul portughez că este un transfer ratat, ba chiar a insinuat că trebuie vândut.

”Am spus-o din prima zi, îl respect pentru faptul că este un campion, dar este un jucător mult prea scump, a pus multe condiţii. Ronaldo este un transfer ratat.

ADVERTISEMENT

Juventus e la pământ, ori îl vinde pe Ronaldo, ori trebuie să-și regândească strategia. Toată lumea trebuie să-și facă autocritica. Trebuie să începem cu investiții realiste și să aducem mai mulți jucători italieni”, a spus Gigli pentru Radio Punto Nuovo.

ADVERTISEMENT
Tags: