Sport

Cristiano Ronaldo, primul antrenament la Manchester United. Cum a decurs întâlnirea cu Solskjaer. Video

Starul portughez a făcut cunoștință cu noii colegi și a luat parte la primul antrenament sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer. Mult așteptatul său debut s-ar putea produce chiar în meciul cu Newcastle.
07.09.2021 | 19:18
Cristiano Ronaldo primul antrenament la Manchester United Cum a decurs intalnirea cu Solskjaer Video
ADVERTISEMENT

Cum nu putea evolua în partida cu Azerbaijan din cauza cumului de cartonașe galbene, Cristiano Ronaldo a decis să părăsească mai devreme cantonamentul Portugaliei și să se îndrepte spre Manchester. Așa se face că în cursul zilei de marți, 7 septembrie, de îndată ce s-a încheiat perioada de izolare impusă tuturor persoanelor sosite în Marea Britanie, starul „diavolilor roșii” și-a făcut apariția la baza de pregătire din Carrington.

Imaginile publicate pe site-ul oficial al clubului îl surprind în timp ce poartă o primă discuție cu noul său antrenor, Ole Gunnar Solskjaer, chiar înainte de antrenament. Mult așteptata revenire într-un meci oficial s-ar putea produce sâmbătă, 11 septembrie, la ora 17:00, când Olf Trafford va primi vizita celor de la Newcastle.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a efectuat primul antrenament după revenirea la Manchester United

Întorcându-se într-un loc familiar, Ronaldo a fost nerăbdător să înceapă acest capitol interesant din cariera sa de la United, după o săptămână în care a depășit recordul de goluri marcate de un fotbalist în tricoul echipei naționale.

Fiind suspendat pentru meciul din preliminarii cu Azerbaijan din această seară, Ronaldo a primit permisiunea de a veni la Manchester încă de joi (n.r. 2 septembrie), iar astăzi s-a întâlnit cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, înainte să fie prezentat jucătorilor și să se alăture ședinței de pregătire.

ADVERTISEMENT

Cum în viitorul apropiat ne așteaptă provocări atât pe plan intern, cât și în străinătate – inclusiv meciul din Premier League de sâmbătă împotriva Newcastle și începutul de marți al Ligii Campionilor la Young Boys – să sperăm că atacantul va avea un impact puternic la revenirea în tricoul echipei noastre”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al celor de la Manchester United.

Ronaldo și secretul succesului: „Talentul nu este suficient”

Cristiano Ronaldo a dezvăluit, într-o discuție purtată chiar înainte să revină la Manchester United, secretul tuturor performanțelor bifate de-a lungul carierei, printre care se numără cele cinci Baloane de Aur și recordul de goluri marcate pentru echipa națională. Potrivit spuselor sale, oricât de talentat ar fi un jucător, nu ar putea deveni „numărul unu” fără muncă și sacrificiu.

ADVERTISEMENT

Dacă nu crezi că ești numărul 1 în ceea ce faci, atunci nu gândești corect. Puterea mea principală este mintea mea. Cred că este punctul meu cel mai puternic.

A fi numărul 1 necesită multă muncă și sacrificiu. Talentul nu este suficient. Dacă nu vă dedicați 100%, nu veți atinge nivelul dorit.

ADVERTISEMENT

Dacă ești leneș, pierzi timpul și nu te apuci de treabă, atunci asta va face o mare diferență, oricât de talentat ai fi”, i-a explicat CR7 jurnalistului Piers Morgan.

Manchester United l-a convins să semneze un contract valabil până în iunie 2023, cu opțiune de prelungire pe încă un an, dar va trebui să le achite celor de la Juventus o sumă fixă de 15 milioane de euro, plus alte 8 milioane din bonusuri.

ADVERTISEMENT