Fotbal international

Cristiano Ronaldo, pus la zid: “Niciodată nu-l voi dori în echipa mea!”

02.09.2018 | 10:10
Cristiano Ronaldo, pus la zid

Cristiano Ronaldo a fost pus la zid de selecționerul Croației, Zlatko Dalic, pentru modul în care acesta a ales să își manifeste nemulțumirea față de faptul că UEFA i-a acordat lui Luka Modric trofeul pentru cel mai bun jucător al anului. Dalic este de părere că starul portughez este un jucător foarte egoist, care pune interesele personale mai presus de cele ale echipei, așteptându-se ca toți coechipierii să facă jocul pentru el. Pentru acest motiv, Dalic nu și-ar dori să îl antreneze vreodată pe starul lusitan.

Ronaldo nici măcar nu a venit la gala premiilor acordate de UEFA la Monte Carlo. Fostul jucător de la Real Madrid a atras criticile oamenilor din fotbal, iar antrenorul său de la Juventus, Max Allegri, a declarat că jucătorul este nervos, având în vedere că a fost golgheter în Champions League în sezonul precedent, iar Realul s-a impus în finală și a câștigat trofeul. La gala de la Monte Carlo, Luka Modric a fost desemnat cel mai bun jucător al anului.

Cristiano Ronaldo ar fi aflat – susţine presa spaniolă – că preşedintele lui Real Madrid ar fi exercitat presiuni pentru ca trofeul să nu mai revină portughezului, care în această vară a plecat de la Real Madrid la Juventus, aflându-se în relaţii foarte tensionate cu bossul madrilenilor. Această informaţie ar lămuri în mare măsură pentru ce nu a mai venit Ronaldo la gala de la Monte Carlo.

Cristiano Ronaldo a fost pus la zid de selecționerul Croației

După ce și-a exprimat dezaprobarea față de faptul că Luka Modric a câștigat acest trofeu, Cristiano Ronaldo a fost pus la zid de selecționerul Croației. “Ronaldo, care nu a luat parte la ceremonia UEFA și toate acele declarații vizavi de Luka, câștigător al trofeului, nu merită comentariile mele. Nu face decât să demonstreze ceea ce am susținut până acum. Ronaldo este un egoist pe care niciodată nu-l voi dori în echipa mea! El este tipul de jucător care gândește că nu contează dacă pierdem, singurul lucru care contează este să marchez un gol”, a declarat Dalic.

Chestionat de Gazzetta dello Sport pe acest subiect, şeful UEFA, avocatul sloven Aleksander Ceferin a dat o explicaţie care lasă să se întrevadă că a existat ceva care l-a determinat pe Ronaldo să îşi anuleze deplasarea. “De ce nu a venit Ronaldo? Doar el știe, ar trebui să îl întrebați. Ne așteptam să vină, dar cu câteva ore înainte Juventus ne-a transmis că nu mai vine“.

Președintele UEFA a explicat și modalitatea prin care Modric a fost desemnat cel mai bun jucător al anului. A fost votat de 55 de jurnaliști și 80 de antrenori. Ei au decis câștigătorul. Este un rezultat care trebuie acceptat“. Majoritatea iubitorilor acestui sport îl aşteptau pe Cristiano să câştige din nou, ţinând cont de evoluţiile lui fabuloase din Champions League, competiţie în care l-a surclasat pur şi simplu pe Modric, care i-a fost coechipier până în această vară, la Real Madrid şi care putea să îi devină adversar în Serie A în acest sezon, dacă Inter ar fi reuşit să îl transfere de pe Santiago Bernabeu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri