Sport

Cristiano Ronaldo, pus la zid de două foste staruri din Premier League: ”Aventura a ajuns la sfârșit”

Cristiano Ronaldo oferit un interviu exploziv înainte de plecarea la Cupa Mondială, iar foste staruri din Premier League cred că și-a semnat sentința la Manchester United.
14.11.2022 | 21:22
Cristiano Ronaldo pus la zid de doua foste staruri din Premier League Aventura a ajuns la sfarsit
Cristiano Ronaldo oferit un interviu exploziv înainte de plecarea la Cupa Mondială, iar foste staruri din Premier League cred că și-a semnat sentința la Manchester United. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Fotbalistul portughez l-a atacat pe antrenorul Erik ten Hag, dar și alte persoane din cadrul clubului, încercând parcă să-și forțeze plecarea de pe Old Trafford.

Fostele staruri din Premier League nu au milă de Cristiano Ronaldo

Lucrurile au degenerat în ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo după interviul acordat în presa britanică, iar două foste glorii din Premier League, Rio Ferdinanad și Jamie Carragher, consideră că acesta este sfârșitul său la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Un fervent apărător al portughezului de când acesta a revenit pe Old Trafford, în urmă cu un an jumătate, Rio Ferdinand a depus armele și este de părere că relația dintre cele două părți s-a rupt iremediabil.

”Nu poți sta aici și să-l aperi pe Cristiano Ronaldo având în vedere ce s-a întâmplat. Dacă săpăm puțin, îmi dau seama că totul a fost mușamalizat pentru un singur lucru: să plece de la club.

ADVERTISEMENT

‘Aventura’ dintre Manchester United și Cristiano Ronaldo a ajuns la un sfârșit în ochii mei. Nu mai cred că se va putea repara ceva. Nu cred că clubul îl va chema înapoi și nu cred că vrea nici el să revină”, a declarat fostul mare fundaș al lui United și al naționalei Angliei, conform Daily Mail.

Ronaldo, amendat pentru interviul incendiar

Fost jucător de legendă la Liverpool și în prezent analist la un post de televiziune britanic, Jamie Carragher consideră că prin afirmațiile făcute Cristiano Ronaldo forțează clubul să rupă înțelegerea scadentă în vară și astfel să poată pleca liber de contract în această iarnă.

ADVERTISEMENT

”Cred că vrea să fie dat afară sau să-i fie permis să plece gratis de la club, pentru că asta e singura lui șansă să iasă de acolo”, a spus Carragher, la Sky Sports, pentru ca mai apoi să scrie pe contul de Twitter: ”99% dintre fanii lui United vor fi de partea lui Erik ten Hag, ceea ce arată cât de prost a gestionat Ronaldo asta”.

Presa britanică că Ronaldo va fi amendat cu 1.000.000 de lire sterline, salariul său pe două săptămâni, la fel cum s-a întâmplat și în octombrie, atunci când a refuzat să intre pe teren în finalul meciului cu Tottenham. Mai mult, se vorbește despre faptul că starul portughez nu mai are niciun viitor pe Old Trafford și va fi vândut în perioada de mercato din iarnă.

ADVERTISEMENT

Până una, alta, Cristiano Ronaldo a plecat cu echipa națională a Portugaliei în Qatar și speră să facă o figură frumoasă în încercarea de a prinde un ultim contract avantajos. Starul lui Fernando Santos se află la a cincea Cupă Mondială.

ADVERTISEMENT