Sport

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie: ”Nu există limite”

Cristiano Ronaldo a avut o reacție de mare campion după ce a marcat un hattrick în meciul cu Tottenham Hotspur și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului.
12.03.2022 | 23:42
Cristiano Ronaldo prima reactie dupa ce a devenit cel mai bun marcator din istorie Nu exista limite
ADVERTISEMENT

Starul potughez a ajuns la 807 goluri în întreaga carieră și l-a depășit cu două lungimi pe cehul de origine austriacă Josef ”Pepi” Bican, care deținea recordul din 1955.

Reacție fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo după ce a ajuns cel mai bun marcator

Imediat după hattrick-ul din partida cu Tottenham, care i-a adus victoria lui Manchester United și urcarea pe locul 4 în clasamentul din Premier League, Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Portughezul este la primul hattrick de când s-a întors în Premier League. Ultima dată când a reușit să înscrie de trei ori într-un singur meci din campionatul Angliei se întâmpla în ianuarie 2008 împotriva lui Newcastle.

”Extrem de mulțumit de primul meu hattrick de când m-am întors în Old Trafford! Nimic nu depășește sentimentul de a fi din nou pe teren și de a ajuta echipa cu goluri și efort.

ADVERTISEMENT

Am dovedit încă o dată că putem învinge orice echipă în orice zi, atâta timp cât muncim din greu și formăm un grup unit. Nu există limite pentru om. Uniți, indiferent de situație! Să mergem, diavoli!”, a scris Ronaldo pe contul de Instagram.

Rangnick s-a ținut de glume

Managerul lui Manchester United, Ralf Rangnick, s-a arătat uimit de reușitele lui Cristiano Ronaldo și a glumit pe seama faptului că jucătorul a fost plecat în timpul săptămânii în Portugalia.

ADVERTISEMENT

”El a făcut diferența cu siguranță cu cele trei goluri ale sale, dar nu numai datorită acestora. Cred că întreaga echipă a arătat exact genul de reacție pe care ne așteptam să o arătăm după repriza proastă de pe Etihad. Și revenirea după ce am fost egalați de două ori a arătat mentalitatea echipei.

Glumind puțin, poate că ar trebui să-l trimitem mereu pe Ronaldo în Portugalia pentru trei zile și să-l aducem înapoi la antrenament joi. Apropo, el a evoluat la un nivel similar la antrenamentul de joi. După acel antrenament, deși a fost plecat, m-am hotărât să-l folosesc titular”, a spus managerul german.

ADVERTISEMENT
Tags: