Sport

Cristiano Ronaldo, reacţie dură după ce a fost din nou eroul lui Manchester United: “Într-o zi suntem perfecţi şi a doua zi suntem proşti”

Cristiano Ronaldo a fost din nou eroul lui Manchester United, cu un gol şi o pasă decisivă în victoria cu Tottenham, scor 3-0, iar la finalul meciului a oferit o primă reacţie.
31.10.2021 | 08:37
Cristiano Ronaldo reactie dura dupa ce a fost din nou eroul lui Manchester United Intro zi suntem perfecti si a doua zi suntem prosti
ADVERTISEMENT

Manchester United şi-a revenit după umilinţa cu Liverpool şi a obţinut o victorie clară în derby-ul cu Tottenham, scor 3-0. Ole Gunnar Solskjaer a mai câştigat timp pe banca “diavolilor”, iar Cristiano Ronaldo l-a salvat din nou pe antrenorul norvegian.

Starul portughez a deschis scorul, pe finalul primei reprize din meciul cu Tottenham, ca mai apoi să paseze decisiv la golul lui Edinson Cavani. Ole Gunnar Solskjaer l-a păstrat pe teren până în minutul 71, când l-a înlocuit cu Marcus Rashford.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după un nou meci mare la Manchester United

La finalul meciului cu Tottenham, Cristiano Ronaldo a fost chemat la microfonul Sky Sports şi a vorbit despre situaţia din ultima perioadă de la Manchester United.

“Ştiam înaintea meciului că am avut o săptămână grea. Au fost câteva rezultate la care nu ne aşteptam. Echipa a fost sub presiune şi situaţia a fost puţin supărătoare, dar am ştiut că azi (n.r. sâmbătă) trebuie să răspundem.

ADVERTISEMENT

Am jucat bine. Treaba mea este să ajut echipa cu experienţa mea, goluri, pase decisive şi asta s-a întâmplat acum. Mă bucur pentru asta. A fost o prestaţie încântătoare, dacă vorbim la nivel de echipă.

“Ştiu că într-o zi suntem perfecţi şi a doua zi suntem proşti”

Sper că acum am schimbat pagina. Nu doar antrenorul este arătat cu degetul, la fel se întâmplă şi cu jucătorii. Cred că ceea ce s-a întâmplat are o noimă, dar acum suntem fericiţi.

ADVERTISEMENT

Este normal să fim criticaţi, este un club uriaş. Sunt multe critici, aşa e mereu, dar nu mă deranjează.

Ştiu că într-o zi suntem perfecţi şi a doua zi suntem de proşti. Aşa este viaţa uneori, dar trebuie să trecem peste momentele mai grele”, a declarat Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Program de foc pentru Manchester United, iar Solskjaer nu a scăpat încă

Conducerea lui Manchester United i-a dat un ultimatum lui Ole Gunnar Solskjaer, iar norvegianul trebuia să iasă perfect din seria de trei meciuri începută sâmbătă. Victoria cu Tottenham i-a adus puţin credit antrenorului, însă urmează un nou test greu.

Marţi, de la ora 22:00, Manchester United merge la Bergamo, pentru meciul cu Atalanta. “Diavolii” ocupă primul loc în Grupa F, însă ultimele două victorii au venit cu mari emoţii, iar Cristiano Ronaldo a fost cel care şi-a salvat colegii.

Pe 6 noiembrie, de la ora 14:30, vine derby-ul oraşului Manchester, iar testul se anunţă foarte greu. City a pierdut meciul cu Crystal Palace, scor 0-2, la doar câteva zile după ce a fost eliminată de West Ham din Cupa Ligii Angliei.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Aston Villa – West Ham: 2,80 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT