Sport

Messi şi Haller l-au scos din sărite pe Cristiano Ronaldo! Ce s-a întâmplat în ultima etapă din Liga Campionilor

Ultima etapă din grupele Ligii Campionilor este în plină desfășurare. PSG a deschis balul cu o victorie spectaculoasă, 4-1 contra belgienilor de la Brugge.
07.12.2021 | 23:31
Messi si Haller lau scos din sarite pe Cristiano Ronaldo Ce sa intamplat in ultima etapa din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

La meciul de pe Parc des Princes, după debutul uluitor de meci al lui Mbappe, cu două goluri în mai puțin de 7 minute, în scenă a intrat și Lionel Messi, care a completat tabela cu o dublă.

Cristiano Ronaldo, egalat de Lionel Messi

FC Brugge a fost a 38-a echipă în poarta căreia Messi a marcat într-un meci de Liga Campionilor. Acesta este un record descoperit de jurnaliștii francezi.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Messi a ajuns lângă marele său rival, Cristiano Ronaldo care, de asemenea, a marcat în poarta a 38 de echipe diferite în meciurile din Liga Campionilor.

Concurența dintre cele două vedete este arhicunoscută, la fel ca și atenția pe care Cristiano Ronaldo o acordă recordurilor personale de tot felul.

ADVERTISEMENT

Haller a egalat și el un record al lui Ronaldo

Meciul dintre Ajax Amsterdam și Sporting Lisabona a dus la egalarea unui alt record deţinut de Cristiano Ronaldo, un motiv de nemulțumire pentru starul lui Manchester United.

Vârful din atacul “lăncierilor”, Sebastien Haller, a marcat în poarta celor de la Sporting și, astfel, a ajuns să fie, în actuala ediție a Ligii Campionilor, singurul jucător care a marcat în toate cele șase meciuri în grupe.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a reușit și el o performanță identică, în sezonul 2017-2018, așa că frustrarea sa a crescut după această informație. La pauză, Ajax avea 2-1 cu Sporting Lisabona.

Haller, grație golului marcat la Amsterdam, intră și într-un alt top, al jucătorilor care au marcat minimum 10 goluri într-o singură ediție a Ligii Campionilor, în faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Ceilalți care populează selectul top sunt: Cristiano Ronaldo (2015/2016), Lionel Messi (2016/2017) și Robert Lewandowski (2019/2020).

Ronaldo are ambiția de a-și recupera recordurile

Miercuri seară, pe Old Trafford, cu începere de la ora 22.00, în ultima etapă din faza grupelor, Manchester United îi întâlnește pe elvețienii de la Young Boys Berna.

Englezii sunt lideri, cu 10 puncte, având deja acontată calificarea în primăvara europeană. Young Boys, cu 4 puncte, încă speră să prindă miraculos un loc superior, care să îi permită să continue măcar în Europa League.

Cristiano Ronaldo, cu siguranță, va intra pe teren cu gândul la egalarea recordului stabilit de Haller. El nu îl poate depăși pe Messi, la celălalt record care i-a fost astă-seară egalat, deoarece a marcat deja în poarta celor de la Young Boys Berna, în tur, când Manchester United a cedat cu 2-1.

ADVERTISEMENT