Sport
notix pixel id

Messi şi Haller l-au scos din sărite pe Cristiano Ronaldo! Ce s-a întâmplat în ultima etapă din Liga Campionilor

Ultima etapă din grupele Ligii Campionilor este în plină desfășurare. PSG a deschis balul cu o victorie spectaculoasă, 4-1 contra belgienilor de la Brugge.
07.12.2021 | 23:31
Messi şi Haller l-au scos din sărite pe Cristiano Ronaldo! Ce s-a întâmplat în ultima etapă din Liga Campionilor
Două recorduri ale lui Cristiano Ronaldo au fost egalate în meciurile etapei a 6-a din grupele Ligii Campionilor
ADVERTISEMENT

La meciul de pe Parc des Princes, după debutul uluitor de meci al lui Mbappe, cu două goluri în mai puțin de 7 minute, în scenă a intrat și Lionel Messi, care a completat tabela cu o dublă.

Cristiano Ronaldo, egalat de Lionel Messi

FC Brugge a fost a 38-a echipă în poarta căreia Messi a marcat într-un meci de Liga Campionilor. Acesta este un record descoperit de jurnaliștii francezi.

Cu această ocazie, Messi a ajuns lângă marele său rival, Cristiano Ronaldo care, de asemenea, a marcat în poarta a 38 de echipe diferite în meciurile din Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Concurența dintre cele două vedete este arhicunoscută, la fel ca și atenția pe care Cristiano Ronaldo o acordă recordurilor personale de tot felul.

Haller a egalat și el un record al lui Ronaldo

Meciul dintre Ajax Amsterdam și Sporting Lisabona a dus la egalarea unui alt record deţinut de Cristiano Ronaldo, un motiv de nemulțumire pentru starul lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Vârful din atacul “lăncierilor”, Sebastien Haller, a marcat în poarta celor de la Sporting și, astfel, a ajuns să fie, în actuala ediție a Ligii Campionilor, singurul jucător care a marcat în toate cele șase meciuri în grupe.

Cristiano Ronaldo a reușit și el o performanță identică, în sezonul 2017-2018, așa că frustrarea sa a crescut după această informație. La pauză, Ajax avea 2-1 cu Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT

Haller, grație golului marcat la Amsterdam, intră și într-un alt top, al jucătorilor care au marcat minimum 10 goluri într-o singură ediție a Ligii Campionilor, în faza grupelor.

Ceilalți care populează selectul top sunt: Cristiano Ronaldo (2015/2016), Lionel Messi (2016/2017) și Robert Lewandowski (2019/2020).

ADVERTISEMENT

Ronaldo are ambiția de a-și recupera recordurile

Miercuri seară, pe Old Trafford, cu începere de la ora 22.00, în ultima etapă din faza grupelor, Manchester United îi întâlnește pe elvețienii de la Young Boys Berna.

Englezii sunt lideri, cu 10 puncte, având deja acontată calificarea în primăvara europeană. Young Boys, cu 4 puncte, încă speră să prindă miraculos un loc superior, care să îi permită să continue măcar în Europa League.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, cu siguranță, va intra pe teren cu gândul la egalarea recordului stabilit de Haller. El nu îl poate depăși pe Messi, la celălalt record care i-a fost astă-seară egalat, deoarece a marcat deja în poarta celor de la Young Boys Berna, în tur, când Manchester United a cedat cu 2-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik