Fotbal international

Cristiano Ronaldo a luat decizia! S-a urcat în avionul privat cu Georgina Rodriguez și familia. Update foto

Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială, însă Cristiano Ronaldo nu se va întoarce la Lisabona, ci va rămâne în Qatar.
12.12.2022 | 14:27
Cristiano Ronaldo a luat decizia Sa urcat in avionul privat cu Georgina Rodriguez si familia Update foto
Cristiano Ronaldo va rămâne în Qatar deși Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
12-12-2022
12:34

Cristiano Ronaldo a părăsit Qatarul

Deși rămăsese inițial la Doha, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au părăsit în cele din urmă Qatarul și vor să lase în urmă tristețea unui ultim Campionat Mondial ratat.


Georgina Rodriguez chiar a postat un video cu decolarea, pe fundalul sonor al melodiei Aliciei Keys, No one, în timp ce Cristiano Ronaldo se afla pe scaunul din față.

Georgina Rodriguez a postat un video cu decolarea de la Doha, plecarea oficială a lui Cristiano Ronaldo de la CM
Georgina Rodriguez a postat un video cu decolarea de la Doha, plecarea oficială a lui Cristiano Ronaldo de la CM.

Cristiano Ronaldo are un avion privat cu dotări de lux, pe care a plătit în 2015 nu mai puțin de 19 milioane de euro. Este un Gulfstream G200, cu baie, dormitor, bucutărie, telefon, dispozitive electronice de ultimă generație, acces la Internet și poate transporta până la 10 persoane.

Visul lui Cristiano Ronaldo de a cuceri trofeul mondial cu naționala Portugaliei s-a năruit, după ce formația din Peninsula Iberică a pierdut, scor 0-1 cu Maroc. Eliminarea lusitanilor de la Cupa Mondială nu înseamnă și sfârșitul deplasării lui Cristiano Ronaldo în zona Golfului. Fostul fotbalist al lui Manchester United nu se va întoarce la Lisabona cu restul lotului.

Cristiano Ronaldo nu pleacă din Qatar după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială

Pentru Cristiano Ronaldo turneul final din Qatar ar putea reprezenta ultima aventură la acest nivel. Aflat pe banca de rezervă în meciul decisiv cu Maroc, cvintuplul Balon de Aur nu va părăsi zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Federația de Fotbal Portugheză a anunțat că doar 14 fotbaliști din totalul de 24 se vor întoarce la Lisabona, iar printre ei nu se află Cristiano Ronaldo care va rămâne în Qatar.

Singurul jucător care a marcat la cinci Cupe Mondiale diferite vrea să petreacă timp alături de familie în zona Golfului. Georgina Rodriguez, care se află alături de starul lusitan în Qatar, a avut un mesaj aspru pentru Fernando Santos care l-a „uitat” pe banca de rezervă pe soțul său.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo rămâne în Qatar pentru a-și petrece timp cu familia. Alți 9 jucători din lotul Portugaliei i-au urmat modelul

Cristiano Ronaldo nu va fi singur în Qatar. Alți 9 fotbaliști din lotul condus de Fernando Santos i-au urmat exemplul. Bernardo Silva, Bruno Fernandes , Diogo Dalot, Ruben Neves, Rui Patricio, Raphael Guerreiro, Rafael Leao, Joao Cancelo și Maheus Nunes vor rămâne în Qatar.

Din lotul inițial de 26 de jucători, Danilo Pereira și Nuno Mendes s-au accidentat pe parcursul Campionatului Mondial și au părăsit acțiunea echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Singurul gol al lui Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial din Qatar a fost reușit chiar în prima partidă, în victoria, scor 3-2 cu Ghana. Fostul atacant al lui Real Madrid și Juventus înscria după un penalty controversat.

Cristiano Ronaldo, marea atracție din lotul Portugaliei

Cristiano Ronaldo a fost rezervă cu Elveția și Maroc din fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial și a fost înlocuit în partida împotriva Coreei de Sud în ultima etapă din grupe.

ADVERTISEMENT

Deși campioana europeană din 2016 a ajuns până în sferturile de finală, toți ochii s-au îndreptat spre Cristiano Ronaldo, aflat pe banca de rezervă.

Cristiano Ronaldo a fost titular în primele două partide ale Portugaliei la Cupa Mondială și a evoluat 87 de minute cu Ghana, respectiv 81 de minute cu Uruguay. În ultima partidă din grupe, superstarul portughez a fost înlocuit în minutul 64.

Deciziile surprinzătoare ale lui Fernando Santos s-au materializat în faza optimilor de finală, când Ronaldo a început rezervă și a jucat doar 17 minute cu Elveția, în timp ce în ultima partidă de la Mondial a evoluat timp de 40 de minute cu Maroc.

ADVERTISEMENT