Fotbal international

Cristiano Ronaldo, refuzat de o asistentă TV. “Nu este genul meu!” Cine este tânăra care nu e impresionată de starul lui Juventus. GALERIE FOTO

25.03.2019 | 16:21
Cristiano Ronaldo refuzat de o asistenta TV Nu este genul meu Cine este tanara care nu e impresionata de starul lui Juventus GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo a fost refuzat de Ines Trocchia, o asistentă TV în vârstă de 24 de ani care a pozat și în Playboy. Tânăra susține că nu este interesată să îl cunoască pe starul lui Juventus și a explicat de ce. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ines Trocchia a fost invitată în urmă cu câteva zile la un show de televiziune din Italia și a fost întrebată de prezentator dacă ar accepta o călătorie în avionul privat al lui Cristiano Ronaldo, iar răspunsul acesteia i-a surprins pe toți cei prezenți în platou.

Frumoasa italiancă s-a arătat neinteresată de Cristiano Ronaldo și a declarat că este logodită și are ochi doar pentru iubitul ei: “Sunt logodită și trăim o viață foarte fericită împreună. Ronaldo nu este genul meu de bărbat”, a spus Ines.

Ines Torcchia a pozat pentru Playboy Italia
Ines Torcchia a pozat pentru Playboy Italia

Ines este asistentă TV la emisiunea Tiki Taka

Ines Trocchia, tânăra care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo, are 24 de ani, iar în prezent este asistentă TV pentru o emisiune despre Serie A, Tiki Taka. Modelul s-a făcut remarcat în trecut printr-o apariţie în Playboy, dar şi prin pictoriale în alte reviste dedicate bărbaţilor.

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus Torino, trăiește o poveste de iubire de mai bine de doi ani cu Georgina Rodriguez, femeia alături de care are o fetiță. Alana nu este singurul copil al luistanului. Cristiano Ronaldo îi mai are pe Cristiano Ronaldo Jr., Eva și Matteo.