Fotbal international

Cristiano Ronaldo, refuzat de Viktoria Odintcova. Rusoaica a dezvăluit cum a abordat-o starul lui Juventus. “Am șters mesajul!” GALERIE FOTO

31.12.2019 | 12:47
Viktoria Odintcova, femeia care l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo, în timpul unei ședințe foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo poate avea probleme pe final de an cu Georgina, femeia care i-a dăruit o fetiță și care îi este alături de mai bine de doi ani, toate acestea după ce Viktoria Odintcova, un model din Rusia, a dezvăluit cum l-a refuzat pe starul lui Juventus Torino.

Cristiano Ronaldo, refuzat de Viktoria Odintcova

Impresionat de formele apetisante ale rusoaicei în vârstă de 26 de ani, Cristiano Ronaldo a încercat să o abordeze, dar nu a avut succes. Tânăra care are peste cinci milioane de urmăritori pe Instagram a preferat să șteargă mesajul primit de la lusitan. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

Conform celor spuse de modelul din Rusia, Cristiano Ronaldo i-a scrsi, la un moment dat, dar aceasta l-a ignorat și a preferat să șteargă mesajul de la fotbalistul portughez. Asta nu e tot! Viktoria Odintcova a dezvăluit că Ronaldo le-a scris mai multor femei.

“Ronaldo mi-a scris. S-a întâmplat acum mult timp. Mi-a spus ‘Bună! Ce faci?’. Am şters mesajul şi nu i-am răspuns. Normal că nu i-am dat nicio şansă. Ştiu şi alte fete cărora le-a scris, astfel că l-am trimis la plimbare. Pa, pa! Am şters”, a declarat rusoaica pentru publicaţia Makarena.

ADVERTISEMENT

Prietenie apropiată cu Hamilton

Cristiano Ronaldo nu este singurul care a rămas impresionat de frumusețea modelui din Rusia. Aceasta a dezvăluit că are o relație apropiată cu Neymar și Hamilton.

 “Cea mai faimoasă persoană din agenda mea e Hamilton. Mi-a scris ultima dată pe 15 noiembrie să-mi ureze ‘la mulţi ani’. Suntem prieteni, ne scriem şi ne sunăm uneori, dar e în ‘friend zone'”, a mai spus femeia.

ADVERTISEMENT

Viktoria Odintcova s-a iubit în trecut cu Egor Krid, un cântăreț rus în vârstă de 25 de ani care a cochetat și cu actoria. Acesta a colaborat pe parcursul timpului cu Timati, Nyusha, Filipp Krikorov, Fabio Rovazzi și Stass Mihailov.

Celebrități de top au trecut prin patul lui Cristiano Ronaldo

Înainte să o cunoască pe Georgina Rodriguez, starul lui Juventus Torino a avut o serie de partenere celebre. Printre ele se află Paris Hilton, Gemma Atkinson, Kim Kardashian, Irina Shayk.

ADVERTISEMENT
  • 75.000.000 de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
  • 34 de ani are Cristiano Ronaldo
  • 64 de meciuri, 40 de goluri și 12 pase decisive are Cristiano Ronaldo la Juventus FC
ADVERTISEMENT