Sport

Regimul alimentar „Cristiano Ronaldo” nu există! Un apropiat al portughezului îl dă de gol: „Mănâncă orice, chiar și fast-food”

Mitul dietei lui Cristiano Ronaldo a fost spulberat. Un fost coleg a dezvăluit că starul lui Manchester United mănâncă absolut orice
08.10.2021 | 22:22
Regimul alimentar Cristiano Ronaldo nu exista Un apropiat al portughezului il da de gol Mananca orice chiar si fastfood
Regimul alimentar „Cristiano Ronaldo” nu există! Un apropiat al portughezului îl dă de gol: „Mănâncă orice, chiar și fast-food”. FOTO: Twitter Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, care va împlini 37 de ani pe 5 februarie 2022, este cunoscut nu doar pentru calitățile sale fotbalistice, ci și pentru fizicul său impecabil. Superstarul lui Manchester United face zilnic câte două antrenamente, unul pe teren, alături de coechipieri și altul în sala de forță.

Cristiano Ronaldo nu ține regim! Dezvăluirile unui fost coechipier: „L-am văzut mâncând fast-food!”

Dieta este și ea unul dintre secretele din spatele abdomenului lui Cristiano Ronaldo. În momentul revenirii sale la United, presa din Anglia a scris că lusitanul a cerut să aibă propriul meniu, diferit de cel al coechipierilor săi de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

„Lui Cristiano îi plac foarte mult proteinele, chestii precum felii de șuncă, ouă și avocado, iar chefii încearcă să îl ajute oferindu-i câte ceva din gustul de acasă.

Îi place mult și caracatița, dar majoritatea băieților nu vor fi foarte atrași – deși clar funcționează pentru Ronny!

ADVERTISEMENT

Chiar dacă încearcă să convertească câțiva coechipieri la mâncarea portugheză, unii dintre aceștia vor fi dezamăgiți să afle că nu e vorba de pui Peri-Peri”, au scris jurnaliștii britanici.

Cristiano Ronaldo și Jose Fonte au fost coechipieri la naționala Portugaliei. Cei doi chiar au câștigat împreună Campionatul European din 2016. Fundașul lui Lille a dezvăluit că superstarul lusitan mănâncă absolut orice, inclusiv fast-food, dar numai într-o singură zi a săptămânii.

ADVERTISEMENT

„L-am văzut mâncând orice, chiar și fast food, dar în cantități mici. Întotdeauna eram atenți la ce mâncam. Știam că Ronaldo era cel mai bun și voiam să imităm tot ce făcea el. În general, mâncam foarte ’curat’, quinoa și alte lucruri sănătoase. Multe ouă, cartofi dulci și brocoli”, a declarat Jose Fonte, conform celor Mundo Deportivo.

Care sunt alimentele preferate ale lui Ronaldo: „Nu există ingrediente scumpe”

Cristiano Ronaldo este pretențios la mâncare, dar nu servește alimente sofisticate. Într-un interviu acordat celor de la Sunday Mirror, citați de as.com, Giorgio Barone, fostul bucătar personal al portughezului din perioada Juventus, a povestit ce mănâncă CR7.

ADVERTISEMENT

„Nu există ingrediente scumpe. Doar sănătoase. Folosesc ingrediente naturale și organice – pește, pui, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru. Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari!

Folosesc ulei de cocos (n.r. motivul pentru care Ronaldo arde foarte multe calorii). Este la fel de important să bei și multă apă, dar să fie purificată. Și multă!

Desigur, toate acestea se combină cu antrenamentele intense. Dar odihna este la fel de fundamentală precum nutriția si antrenamentele, inclusiv cea de după-amiază. Și e important să mănânci seara devreme, nu târziu”, a mărturisit Giorgio Barone.

 

ADVERTISEMENT