Fotbal international

Cristiano Ronaldo renunță la bani pentru un nou contract cu Juventus! Pe câți ani va semna

16.01.2021 | 15:17
Cristiano Ronaldo renunta la bani pentru un nou contract cu Juventus Pe cati ani va semna
Cristiano Ronaldo renunță la bani pentru un nou contract cu Juventus! Pe câți ani va semna
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este dispus să renunțe la bani și este foarte aproape să își prelungească contractul cu Juventus, care îi expiră în 2022. Astfel, portughezul are de gând să mai continue câțiva ani la un nivel înalt, înainte să se retragă.

Cel mai bun fotbalist al secolului se simte mai tânăr ca oricând și nu are de gând să se lase prea curând de fotbal, mai ales după ce a depășit recordul de goluri al marelui Pele.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta echipei italiene a ajuns al doilea cel mai bun marcator din istorie, după Josef Bican, care a înscris 805 goluri între 1931 și 1955.

Cristiano Ronaldo își va prelungi contractul cu Juventus Torino

Cristiano Ronaldo își va prelungi în luna mai contractul cu Juventus Torino, conform sport.virgilio.it. Ultimele informații din Italia arată că Ronaldo e chiar dispus ca salariul său să fie ușor diminuat, banii nefiind o problemă pentru primul fotbalist miliardar.

ADVERTISEMENT

Prelungirea contractului lui Cristiano Ronaldo este extrem de importantă și pentru campioana Italiei, portughezul rotunjind considerabil veniturile clubului. Sponsorii insistă și ei în acest sens, starul lui Juve fiind un adevărat ambasador în lume al clubului italian.

Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, a pregătit deja terenul pentru o eventuală aventură a portughezului în SUA, în stilul Ibrahimovic, însă relația foarte bună cu președintele lui Juventus ar putea facilita negocierile dintre cele două părți.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va juca la Juventus până în vara lui 2023

Cristiano Ronaldo se va întâlni cu conducerea clubului la finalul lunii mai și are șanse mari să semneze un contract pentru încă un sezon cu Juventus Torino. Contractul lui CR7 expiră pe 30 iunie 2022, iar astfel, portughezul va continua la „Bătrâna Doamnă” cel puțin până la data de 30 iunie 2023.

Starul lui Juventus este într-o formă excelentă și a marcat nu mai puțin de 15 goluri în 13 partide în acest sezon, oferind și o pasă de gol. Portughezul a semnat cu Juve pe 10 iulie 2018 și va împlini 36 de ani pe data de 5 februarie, însă nici nu se gândește la retragere.

ADVERTISEMENT

Portughezul are în palmares nu mai puțin de 5 trofee ale Balonului de Aur, cu unul mai puțin decât starul Barcelonei, Lionel Messi.

„Cel mai frumos lucru e că încă mă simt bine și mă bucur de fotbal. Tot timpul mă antrenez ca acum 20 de ani. Am o viață fantastică” – Cristiano Ronaldo

ADVERTISEMENT