Sport

Cristiano Ronaldo, reverență după recordurile doborâte în victoria cu Ungaria: „Sunt recunoscător! M-au ajutat să marchez”

Cristiano Ronaldo le-a mulțumit colegilor după victoria Portugaliei în meciul cu Ungaria, scor 3-0 și după recordurile doborâte de el.
15.06.2021 | 22:48
Cristiano Ronaldo reverenta dupa recordurile doborate in victoria cu Ungaria Sunt recunoscator Mau ajutat sa marchez
ADVERTISEMENT

Starul portughez a înscris două goluri în 5 minute, pe finalul disputei cu Ungaria, confruntare care nu a fost deloc ușoară, având în vedere că maghiarii au avut la dispoziție tot stadionul, iar fanii au luat cu asalt biletele puse la vânzare.

Portugalia s-a impus greu, deși scorul lasă o altă impresie, dar primul gol al campioanei europene a venit abia în minutul 84, când un șut deviat al lui Raphael Guerreiro s-a strecurat în poartă.

ADVERTISEMENT

În minutul 87, Portugalia a primit un penalty, transformat fără emoții de Cristiano Ronaldo, care avea să stabilească scorul final în minutul 90+2, după un contraatac perfect al colegilor săi, el driblându-l pe Peter Gulacsi, portarul Ungariei, și trimițând spre poarta goală, fără să fie incomodat de adversari.

Cristiano Ronaldo le-a mulțumit colegilor după recordurile bătute din Ungaria – Portugalia 0-3

Cristiano Ronaldo a fost desemnat jucătorul meciului dintre Portugalia și Ungaria, iar starul lui Juventus a ținut să le mulțumească tuturor colegilor săi, spunând că datorită lor el a putut să facă „dubla”.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important e că am câștigat meciul. A fost un joc dificil, împotriva unui adversar care s-a apărat bine, dar am marcat trei goluri și sunt recunoscător echipei, pentru că m-a ajutat să marchez de două ori”, a spus Cristiano Ronaldo la finalul partidei.

În urma „dublei” reușite, Cristiano Ronaldo a devenit al doilea fotbalist din istorie care reușește să marcheze în nouă competiții de top internaționale, primul fotbalist fiind Asamoah Gyan, legendarul atacant al Ghanei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cristiano Ronaldo a mai bătut un record, devenind și cel mai bun marcator din istoria Campionatului European, întrecându-l pe Michel Platini.

De reamintit este și faptul că Ungaria a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, la scorul de 0-0. În minutul 80, Szabolcs Schon reușise să îl învingă pe Rui Patricio, însă reluările au arătat că tușierul a luat decizia corectă anulând golul.

ADVERTISEMENT
  • 36 de ani este vârsta lui Cristiano Ronaldo

Cristiano, cu ochii pe un nou record de bătut

Cristiano Ronaldo a ajuns la 106 goluri marcate pentru naționala Portugaliei și mai are nevoie de doar trei goluri pentru a-i egala recordul lui Ali Daei, cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale.

Evident, Cristiano nu se va opri doar în a-l egala pe fostul atacant iranian, așadar, mai are nevoie de patru goluri pentru a deveni și cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale, după ce în sezonul recent încheiat a reușit să-i bată recordul de goluri deținut de Pele, devenind astfel cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Totodată, Cristiano Ronaldo nu își va neglija nici datoria față de țară, el împreună cu restul colegilor săi, au de apărat titlul european câștigat la EURO 2016 în fața Franței, scor 1-0, chiar pe terenul „cocoșilor galici”.

  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: