Fotbal international

Cristiano Ronaldo revine în Italia după carantina în Portugalia. Ce se va întâmpla cu starul lui Juventus

14.04.2020 | 14:45
Cristiano Ronaldo revine in Italia dupa carantina in Portugalia Ce se va intampla cu starul lui Juventus
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo va reveni spre sfârşitul acestei săptămâni în Italia, după ce a stat o lună de zile în carantină în Portugalia, la Madeira. Starul lusitan a petrecut perioada de izolare alături de familie.

Ronaldo va trebui să se supună regulilor impuse de autorităţile italiene

Acum însă a sosit momentul când trebuie să se întoarcă într-o Italie care încă nu a reuşit să învingă în lupta cu pandemia de coronavirus, chiar dacă numărul de contagieri şi decese a scăzut în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Imediat ce va sosi la Torino Cristiano Ronaldo va trebui să se supună regulilor impuse de autorităţile italiene pentru toate persoanele care vin din afara ţării.

Interzisă reluarea antrenamentelor cel puţin până pe 4 mai

Asta înseamnă o nouă perioadă de carantină, pe care o va petrece la superba sa reşedinţă din capitala Piemontului, abia după aceea având voie să iasă din casă.

ADVERTISEMENT

În Italia este interzisă reluarea antrenamentelor cel puţin până la data de 4 mai, calculele federalilor pentru reînceperea competiţiei mergând undeva spre luna iunie.

Trei jucători de la Juventus au fost infectaţi cu COVID 19

Jucătorii sunt sfătuiţi să respecte în continuare politica de rămânere în casă până ce guvernul va anunţa că măsurile de siguranţă vor fi relaxate.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a plecat în Portugalia imediat după meciul Juventus – Inter, din 8 martie, jucat la Torino, cu porţile închise, dar în urma căruia trei jucători torinezi, Daniele Rugani, Blaise Matuidi şi Paulo Dybala s-au infectat cu COVID 19.

CR7, exerciţii de abdomen cu copiii săi pe post de greutăţi

Carantina lui Cristiano Ronaldo a fost cu multe controverse, care a generat polemici în Portugalia, prin faptul că jucătorul nu a respectat ca toată lumea restricţiile impuse.

ADVERTISEMENT

Cristiano a produs şi multă iritare pe reţelele de socializare prin fotografiile şi clipurile postate, considerate ca forme de opulenţă şi de sfidare, iar ultimul video, cel în care face antrenament la abdomen folosindu-şi copiii pe post de greutăţi nu a fost văzut de toţi ca pe o glumă, ci ca un alt act al jucătorului de a scoate în evidenţă obsesia lui pentru pregătirea fizică.

ADVERTISEMENT