Fotbal international

Cristiano Ronaldo revine la naţionala Portugaliei după nouă luni! Ce decizie a luat rivalul Messi

15.03.2019 | 17:29
Cristiano Ronaldo revine la nationala Portugaliei dupa noua luni Ce decizie a luat rivalul Messi

Cristiano Ronaldo revine la echipa naţională a Portugaliei după nouă luni de pauză. Vedeta lui Juventus este convocată pentru primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul European din 2020, acesta absentând la partidele jucate de lusitani în Liga Naţiunilor.

Cristiano Ronaldo revine la naţionala Portugaliei după nouă luni. Lăudat de selecţioner

Cristiano Ronaldo revine la naţionala Portugaliei după nouă luni de la ultima convocare. Atacantul de 34 de ani a preferat să spună pas selecţionatei după Campionatul Mondial din Rusia, însă acum este gata să-i ajute pe lusitani să se califice la EURO 2020. Starul lui Juventus va fi pe teren în meciurile cu Ucraina şi Serbia, ambele partide urmând să se joace pe stadionul “Da Luz” din Lisabona.

“Este cel mai bun jucător din lume şi acum revine la echipa naţională. Orice echipă devine mai bună atunci când îl are pe teren”, a declarat Fernando Santos, selecţionerul echipei naţionale a Portugaliei. La ultimul meci jucat de Cristiano Ronaldo, portughezul a marcat o triplă în returul Juventus – Atletico Madrid 3-0, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo revine la naţionala Portugaliei după nouă luni
Cristiano Ronaldo revine la naţionala Portugaliei după nouă luni

Lionel Messi revine şi el la naţionala Argentinei

Lionel Messi nu a mai jucat la echipa naţională a Argentinei de la Campionatul Mondial din Rusia. După turneul final din vara anului trecut, starul Barcelonei nu a mai venit la lot şi presa sud-americană a speculat că atacantul de 31 de ani ar putea să se retragă. După nouă luni, Lionel Messi a fost convocat pentru amicalele cu Venezuela şi cu Maroc, premergătoare turneului final de la Copa America 2019.

“Decizia de a nu veni la naţională în ultimele luni a fost doar a lui. Joacă foarte multe meciuri, dar a preferat să vină la naţională. El va decide dacă va juca în ambele meciuri amicale”, a declarat Lionel Scaloni, selecţionerul echipei naţionale a Argentinei.

Tags: