News

EXCLUSIV / Vine Cristiano Ronaldo în România!? “Este POSIBIL!”

Herbalife, cea mai cunoscută firmă de nutriţie din lume, încearcă aducerea în ţară a starului de la Real Madrid....
18.06.2015 | 11:50

Herbalife, cea mai cunoscută firmă de nutriţie din lume, încearcă aducerea în ţară a starului de la Real Madrid.

După trecerea-fulger prin România a lui Karim Benzema, care l-a vizitat pe Gică Popescu la Jilava, un nou star al lui Real Madrid poate să ajungă pe plaiurile mioritice. Herbalife, cel mai nou sponsor al Viitorului lui Gică Hagi, încearcă aducerea lui Cristiano Ronaldo în România.

FANATIK a discutat cu Liviu Irimia, sales&marketing manager la Herbalife, posibilul artizan al uneia dintre cele mai tari lovituri de imagine de pe piaţa de marketing din România. „Totul începe cu parteneriatul la nivel global dintre jucătorul lui Real Madrid şi firma noastră. Este o legătură despre care ambele părţi se declară pe deplin mulţumite”, a precizat Irimia. Chiar dacă proiectul este în fază incipientă din cauza programului încărcat al starului portughez, şefii Herbalife România sînt încrezători că ideea se poate concretiza într-un timp relativ scurt.

Ce este Herbalife?

Lansat în 1980 de Mark Hughes direct din portbagajul maşinii sale şi adus în România în 2008, Herbalife a ajuns unul dintre cele mai apreciate branduri pentru slăbire şi întreţinere. De aici şi pînă la conexiunea cu fotbalul, Liviu Irimia spune că nu a mai fost decît un pas mic. „Herbalife este un brand de nutriţie, iar fotbalistul fără combustibilul care să alimenteze performanţa nu va avea rezultate de top. Aici este relaţia dintre nutriţie şi sport, iar Herbalife a lansat noua gamă de produse H24, care este dedicată celor care fac mişcare. Mai ales sportivilor, însă este accesibilă şi amatorilor care sînt pasionaţi de întreţinerea lor”, a precizat omul din conducerea renumitei firme.

ULTIMA ORA!!! MEGA LOVITURA VERII PENTRU STEAUA!!! SZUKALA SI SANMARTEAN, CELE DOUA TRANSFERURI ALE LUI GIGI PENTRU LIGA CAMPIONILOR!!!

herbalife-logo

Inovaţii la Viitorul

Pe 22 aprilie 2015, Herbalife şi echipa lui Gică Hagi, Viitorul, încheiau un parteneriat pe doi ani, cu opţiune de prelungire. Înţelegerea dintre cele două părţi reprezintă o noutate în România. Viitorul lui Hagi, care o să se întoarcă la Constanţa, e prima echipă care îşi asociază imaginea cu o firmă renumită de nutriţie. „Am rămas plăcut surprins de Gică Hagi, înţelege rolul nutriţiei perfect şi căuta intens un partener pe acest segment. Sîntem extrem de onoraţi că am fost contactaţi”, a precizat Liviu Irimia. Care a dezvăluit şi testele făcute, în premieră, de firma de nutriţie pentru jucătorii Viitorului.

ULTIMUL TRANSFER AL STELEI TOCMAI E LA BUCURESTI!!! PERLA LIGII 1 A FACUT VIZITA MEDICALA!!! CAND VA FI PREZENTAT OFICIAL!!!!

„Practic, colaborarea noastră cu Viitorul constă nu doar în nutriţie, ci şi în evaluările individuale pe care le-am făcut jucătorilor şi astfel le-am creat un program personal de nutriţie. Un fotbalist nu este la muncă doar opt ore pe zi, este 24 de ore din 24. Este un stil de viaţă, iar Herbalife susţine stilul de viaţă sănătos. Important a fost şi faptul că Gică Hagi a înţeles perfect rolul refacerii şi al nutriţiei. Sper să se vadă rezultatele Herbalife şi în privinţa accidentărilor. Stilul acesta de nutriţie reduce accidentările”, dezvăluie Liviu Irimia.

Mesajul pentru tineri

Intrarea oficială în fotbal a firmei de nutriţie face din Herbalife mesagerul perfect pentru tinerii care încearcă să caute modul potrivit în care să îşi desfăşoare viaţa, dar mai ales pentru sportivii care doresc să facă performanţă. „Mesajul Herbalife este ca fiecare dintre noi să ducă un stil de viaţă sănătos. Să acorde o atenţie nutriţiei la fel cum o acordă şi antrenamentelor. O maşină de Formula1 nu are performanţă doar prin partea tehnică, nici un sportiv nu poate să îşi maximizeze performanţa fără alimentaţia potrivită. Un jucător de succes nu înseamnă doar efortul în sine, ci şi intensitatea efortului, care e în strînsă legătură cu ce introduci în corpul tău”, a mai precizat Irimia pentru FANATIK.

Parteneriatul cu CR7

Punctul culminant de atracţie pentru pasionaţii de sport din România îl reprezintă, fără dubii, parteneriatul Herbalife cu Cristiano Ronaldo. Liviu Irimia a dezvăluit, în exclusivitate, modul în care fotbalistul cotat de Real Madrid la peste 100 milioane euro a semnat cu Herbalife, dar şi faptul că este posibilă o reîntoarcere în România a portughezului.

GALERIE FOTO ULUITOARE!!! FANII AU TABARÎT PESTE STELISTI IN CANTONAMENT!!!

„Parteneriatul face parte din strategia globală de colaborare cu fotbalul şi sportul. Cristiano Ronaldo este un jucător extrem de conştient de rolul nutriţiei. Ştiu că Ronaldo spunea că nutriţia este a patra componentă a pregătirii. A fost aranjată o întîlnire cu doctorul John Heiss, care a venit şi în România cînd s-a lansat gama H24, şi Cristiano Ronaldo a spus că asta e compania pe care o doreşte pentru nutriţie. Este foarte mulţumit din ce ştim noi de acest parteneriat. Este posibilă aducerea lui Cristiano Ronaldo în România, de ce să nu fie?! Momentan însă nu pot să promit nimic, este un proiect care necesită multe eforturi şi răbdare”, a încheiat Irimia.

Herbalife, implicată în canotaj şi fitness

herbalife-logo

Legăturile firmei de nutriţie nu sînt doar cu fotbalul, ci şi cu alte sporturi, eficacitatea alimentelor fiind confirmată prin titlurile cîştigate de sportivii pe care Herbalife îi reprezintă. Pe lîngă Cristiano Ronaldo şi Viitorul, Herbalife mai are parteneriate şi în alte activităţi sportive. Anca Bucur, dublă cîştigătoare a Miss Fitness Universe în 2011 şi 2013, dar şi Ciprian Bălănescu, multiplu campion naţional la duatrol şi triatlon olimpic, sînt sponsorizaţi şi întreţinuţi de Herbalife. De asemenea, echipa de canotaj dublu vîsle feminin, categoria uşoară, formată din Ionela Lehaci şi Andreea Asoltanei, este susţinută în performanţă de firma de nutriţie care şi-a început activitatea în 1980.

GATAA!!! S-A STABILIT!!! TRAGEREA LA SORTI IN LIGA CAMPIONILOR!!! CU CINE JOACA STEAUA!?!

„Viitorul lui Gică Hagi are o viziune asemănătoare cu a firmei Herbalife. Împreună construim viitorul. Echipa de fotbal e singura din prima ligă care generează speranţa fotbalului – jucători tineri, talentaţi – şi nu cumpără” (Liviu Irimia, sales&marketing manager Herbalife)

100 de atleţi de performanţă susţine Herbalife la nivel mondial