Sport

Cristiano Ronaldo s-a fotografiat cu fetița lui nou-născută! Ce mesaj a transmis portughezul

Cristiano Ronaldo, vedeta lui Manchester United, și-a prezentat fetița nou-născută pe rețelele de socializare, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere.
01.05.2022 | 11:00
Cristiano Ronaldo sa fotografiat cu fetita lui nounascuta Ce mesaj a transmis portughezul
Cristiano Ronaldo cu Georgina Rodriguez și copiii săi, înainte să i se nască ultima fetiță. Sursa foto: Instagram/Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este un tată fericit, cel puțin asta reiese din fiecare postare de-a sa în care se fotografiază alături de copii. Deși i-a murit fiul la naștere în urmă cu aproape două săptămâni, portughezul este recunoscător pentru fetița care a apărut în viața lui și a familiei sale.

Ce fotografie a postat Cristiano Ronaldo cu fetița lui nou-născută

Cel mai urmărit fotbalist de pe rețelele de socializare, Cristiano Ronaldo, a postat recent o fotografie alb-negru cu el și fiica lui cea mai mică. Micuța, a căruit nume nu a fost anunțat public până acum, stă ghemuită și adormită în brațele tatălui său.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo și fiica lui nou-născută
Cristiano Ronaldo ținându-și în brațe fiica nou-născută. Sursa foto: Instagram/Cristiano Ronaldo

 

Fotografia îl înfățișează pe jucătorul de 37 de ani ca fiind emoționat în timp ce se uită la fiica sa cum doarme. „Iubire veșnică” a fost mesajul pe care l-a adăugat Ronaldo în descrierea postării care a strâns pe Instagram nu mai puțin de 13 milioane de aprecieri în doar opt ore.

Fanii și prietenii săi din lumea fotbalului i-au oferit în secțiunea de comentarii urările lor călduroase. Cel mai apreciat comentariu (75.000 de aprecieri în șapte ore) a fost al fostului său coechipier Karim Benzema, care a adăugat un emoji cu două palme și o inimă albă.

ADVERTISEMENT

Al doilea cel mai apreciat comentariu (peste 21.000 de aprecieri în șase ore) a fost al legendarului brazilian Pele, care a transmis: „Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, urmat de un emoji cu două palme unite și o inimă.

Marcus Rashford, coechipierul său de la Manchester United, a comentat de asemenea la postare, adăugând o inimă roșie.

ADVERTISEMENT

Câți copii are acum Cristiano Ronaldo

În urmă cu o săptămână, atacantul lui United a postat pe rețelele de socializare o poză cu el, partenera lui și cei cinci copii ai săi.

În descriere, portughezul a mulțumit pentru sprijinul primit din întreaga lume, după ce a anunțat public moartea tragică a fiului său: „Casă dulce casă. Gio și fetița noastră sunt în sfârșit împreună cu noi. Vrem să mulțumim tuturor pentru toate cuvintele și gesturile frumoase.

ADVERTISEMENT

Sprijinul vostru este foarte important și am simțit cu toții dragostea și respectul pe care îl aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viața pe care tocmai am primit-o în această lume”.

Cristiano Ronaldo și familia sa
Cristiano Ronaldo și familia sa, după nașterea ultimei fiice. Sursa foto: Instagram/Cristiano Ronaldo

 

În afară de ultima fiică apărută pe lume, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez mai au o fetiță împreună, Alana, în vârstă de trei ani, dar și doi gemeni adoptați, Eva și Mateo. De asemenea, portughezul îl mai are și pe Cristiano Jr, în vârstă de 11 ani.

 

ADVERTISEMENT