Fotbal international

”Cristiano Ronaldo s-a însurat!” O revistă din Italia susține că evenimentul a avut loc în Maroc

20.11.2019 | 15:23
Cristiano Ronaldo sa insurat O revista din Italia sustine ca evenimentul a avut loc in Maroc
ADVERTISEMENT

O revistă din Italia a anunțat că superstarul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, s-a însurat cu partenera sa de viață, Georgina Rodriguez. Cei doi au o relație de mai bine de trei ani și au împreună o fetiță, iar la sfârșitul lunii septembrie fotomodelul spaniol spunea că oficializarea relației este în planurile lor, dar deocamdată alte proiecte au prioritate. Cu toate acestea, informaţia e dată ca sigură de italieni. 

Cristiano Ronaldo s-a însurat cu Georgina Rodriguez în Maroc

Revista italiană de cancan Novella 2000, citată de Gazzetta dello Sport, a făcut anunțul bombă că vedeta portugheză Cristiano Ronaldo s-a însurat cu frumoasa Georgina Rodriguez într-o ceremonie secretă care a avut loc în Maroc. Sursa citată scrie că atacantul lui Juventus Torino a fost presat să facă acest pas de mama sa, Dolores Aveiro.

ADVERTISEMENT

Mai mult, celebra revistă italiană de mondenități a stat de vorbă cu o persoană apropiată lui Cristiano Ronaldo, care a lăsat să se înțeleagă că informația este corectă: ”Știam de acest pas încă de vara trecută, pentru că atunci a mers la Madeira pentru a se întâlni cu avocații săi și le-a cerut să înceapă să o proteje și pe Georgina. Înainte toate bunurile erau adinistrate de mama sa, dar din acea zi unele prevederi s-au schimbat, iar Georgina a primit mai multe drepturi”.

Ronaldo și Georgina s-au cunoscut la magazinul Gucci din Madrid

În luna august, Georgina Rodriguez a făcut mai multe dezvăluiri despre cum este viața sa împreună cu starul portughez. Georgina a povestit cât de schimbată este viața ei de când și-a început relația cu Cristiano Ronaldo. Într-un interviu acordat presei din Anglia, modelul spaniol a relatat cum s-au întâlnit cei doi și care este cel mai important lucru în viața ei.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez susține că prima dată l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo la magazinul Gucci din Madrid, în perioada în care atacantul portughez juca pentru Real Madrid. Fotbalistul a mers la shopping, iar ea lucra ca asistentă de vânzări.