Fotbal international

Cristiano Ronaldo s-a mutat într-un bloc cu 4 etaje, unde şi-a adus toate rudele! El locuieşte la ultimul etaj

23.04.2020 | 13:19
Cristiano Ronaldo sa mutat intrun bloc cu 4 etaje unde sia adus toate rudele El locuieste la ultimul etaj
ADVERTISEMENT

Gata cu statul în vila somptuoasă de 10 milioane euro de la Madeira pentru Cristiano Ronaldo şi familia sa! Anunţul că la 20 de kilometri de locuinţa sa a apărut un foarte puternic focar de COVID, cu numai 83 de cazuri de îmbolnăviri într-o singură zi a produs panică în rândurile clanului Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, speriat de focarul de COVID 19 de la Madeira

Prin urmare bagajele s-au făcut rapid şi Cristiano a decis, pentru a fi sigur că pune la adăpost pe toate rubedeniile sale, să se folosească drept nouă locaţie de blocul personal pe care îl are în Funchal, un adevărat palat cu patru etaje.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo s-a mutat într-un bloc cu 4 etaje, unde şi-a adus toate rudele! El locuieşte la ultimul etaj. Foto: Tuttosport.it

Astfel că acum la cele patru etaje ale luxosului codominiu, cu piscină şi solar pe terasă şi cu o imensă sală de gimnastică şi de forţă, au fost instalaţi mama, surorile şi fraţii, cumnaţii şi cumnatele, absolut toate rudele din neamul jucătorului.

Cristiano va trebui să revină în Italia

Cristiano, Georgina şi cei patru copii locuiesc la ultimul etaj, însă fotbalistul nu va mai putea rămâne decât cel mult până în weekend alături de ei, pentru că va trebui să plece cu un charter către Italia, unde este aşteptat la Torino.

ADVERTISEMENT

Cristiano va intra, imediat ce a ajuns în capitala Piemontului, în carantină timp de 14 zile, abia apoi având dreptul să se alăture lotului comandat de Maurizio Sarri.

Reluarea pregătirilor programată pentru 4 mai

În Italia foarte probabil reluarea pregătirilor se va face începând cu data de 4 mai. Încă nu s-a ajuns la un numitor comun în privinţa datei la care se va relua campionatul, din care au rămas de disputat 12 etape.

ADVERTISEMENT

Îngrijorător pentru Juventus este faptul că unul dintre jucătorii ei exponenţiali, argentinianul Paulo Dybala, încă nu poate reveni şi foarte probabil va rata perioada de pregătiri, ca urmare a faptului că încă nu a scăpat de virus, nici după a treia testare.

Ronaldo a zburat acasă de pe data de 8 martie

El, Blaise Matuidi şi Daniele Rugani sunt cei trei jucători infectaţi cu coronavirus, iar primii doi au primit OK-ul medicilor abia la a treia testare şi ei având în continuare virusul în organism după cea de-a doua testare.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a părăsit Italia cu un charter imediat după meciul din 8 martie Juventus – Inter, intrând în carantină la Madeira, alături de familie.

ADVERTISEMENT