Sport

Noi probleme pentru Cristiano Ronaldo! Salariul la Manchester United ar putea să fie micşorat

Cristiano Ronaldo ar putea să aibă o surpriză neplăcută din sezonul viitor, dacă Manchester United va rata grupele Champions League. Salariul portughezului ar urma să fie micşorat.
21.01.2022 | 19:49
Noi probleme pentru Cristiano Ronaldo Salariul la Manchester United ar putea sa fie micsorat
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a revenit după accidentarea care l-a ţinut pe tuşă la meciul cu Aston Villa şi a jucat 70 de minute în victoria cu Brentford. Schimbat de Ralf Rangnick, portughezul a părăsit furios terenul.

Salariul lui Cristiano Ronaldo, în pericol să scadă în sezonul 2022-2023

Dacă starul portughez va rămâne la Manchester United și în viitorul sezon, acesta se va confrunta cu o reducere de 25% a salariului – în cazul în care clubul nu reușește să se califice în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Conform presei britanice, atacantul de 36 de ani încasează în prezent 480.000 de lire sterline pe săptămână de la Manchester United, ceea ce înseamnă aproape 30 de milioane de euro pe an.

Dintre toți jucătorii, Lionel Messi rămâne cel mai bine plătit, chiar dacă la PSG câștigă jumătate față de salariul de la Barcelona. 35 de milioane de euro pe an primește argentinianul de la clubul parizian.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo ar putea rata meciul împotriva lui West Ham United

Potrivit declarațiilor lui Ralf Rangnick pentru postul TV al lui Manchester United, Ronaldo ar putea lipsi de la următoarea confruntare de pe “Old Trafford” din cauza unor probleme în zona gâtului.

Există un semn de întrebare pentru Cristiano, fiindcă are o problemă la gât. A primit tratament ieri timp de două-trei ore și va trebui să așteptăm să vedem cum se simte”, a spus antrenorul lui United.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a lipsit, de asemenea, de la meciul din urmă cu o săptămână împotriva Aston Villa, din Premier League. Portughezul s-a accidentat la antrenament, acuzând dureri la coapsă.

Situația lui Cristiano Ronaldo la Manchester United până în prezent

Revenirea lui Cristiano la Manchester United a creat un impact în lumea fotbalului. Atacantul a marcat, de la începutul sezonului 2022-2023, nu mai puțin de 8 goluri în Premier League și alte 6 goluri în Liga Campionilor, reușind să-i califice pe “diavoli” în optimile de finală pe primul loc în grupă.

ADVERTISEMENT

Totuși, din punct de vedere colectiv, formaţia de pe “Old Trafford” a avut performanțe sub așteptările fanilor în acest sezon. Manchester United se confruntă cu o criză internă încă dinaintea plecării lui Ole Gunnar Solskjaer din funcția de antrenor. Înlocuirea sa cu Ralf Rangnick nu a înclinat prea mult balanța în favoarea tinerilor „diavoli”, întrucât mai mulți jucători și-au anunțat plecarea dacă echipa nu-și va reveni în formă.

Bruno Fernandes: “Cursa pentru titlu s-a terminat”

Bruno Fernandes a exclus ca Manchester United să câștige Premier League în acest sezon. Clubul se află în prezent la 21 de puncte în spatele liderului, Manchester City, cu 17 meciuri rămase până la final.

Vorbind pentru site-ul clubului, Fernandes a spus: „În ligă suntem prea departe acum. Trebuie să fim realiști și trebuie să luptăm pentru primele patru locuri și să fim în Liga Campionilor sezonul viitor”.

Apoi a adăugat: „În același timp, luptăm pentru Liga Campionilor și FA Cup. Nu-mi pasă ce cred sau pot spune oamenii despre noi referitor la câștigarea acestor competiții”.

Cred că avem șansa să le câștigăm, calitățile de a le câștiga și, mai ales, suntem în acele competiții. Până când vom ieși din ele, trebuie să credem că le putem câștiga”, a spus încrezător portughezul.

ADVERTISEMENT