Fotbal international

Cristiano Ronaldo, șanse mari să nu joace în Coreea de Sud – Portugalia. Starul a lipsit de la ultimul antrenament

Cristiano Ronaldo a lipsit de la ultimul antrenament din cauza unor probleme medicale și cel mai probabil nu va juca în partida Coreea de Sud - Portugalia.
01.12.2022 | 15:50
Cristiano Ronaldo sanse mari sa nu joace in Coreea de Sud  Portugalia Starul a lipsit de la ultimul antrenament
Cristiano Ronaldo a lipsit de la ultimul antrenament din cauza unor probleme medicale și cel mai probabil nu va juca în partida Coreea de Sud - Portugalia. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Starul lusitanilor este în prim-plan în aceste zile, vorbindu-se tot mai mult despre un transfer la Al Nassr din Arabia Saudită pentru un contract în valoare de 200 de milioane de euro pe an.

Cristiano Ronaldo va absenta la meciul Coreea de Sud – Portugalia

Întâlnirea Coreea de Sud – Portugalia, din ultima etapă a Grupei H de la Cupa Mondială din Qatar, va avea loc loc vineri, 2 decembrie, de la ora 17:00, dar sunt șanse foarte mari ca atacantul Cristiano Ronaldo să nu poată evolua.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 37 de ani a lipsit de la ultima ședință de pregătire a lusitanilor și s-a antrenat de unul singur în sală. Selecționerul Fernando Santos a confirmat că Ronaldo ar putea lipsi de la jocul împotriva sud-coreenilor.

”Să vedem. În principiu, Ronaldo se va antrena în curând, dar nu știu dacă va juca în următorul meci. Nici măcar nu știu dacă șansele de a evolua sunt 50/50, dar ca să joace trebuie să se antreneze normal.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit în ambele meciuri. Există un plan în cazul în care Cristiano nu poate juca. Nu există niciun jucător care să aibă garantat postul de titular. Cu greu ar merge lucrurile dacă nu am avea un plan”, a declarat Santos, conform Daily Mail.

Portugalia, măcinată de accidentări

Cristiano Ronaldo nu a fost singurul jucător care a lipsit de la ultimul antrenament al Portugaliei din cauza unor probleme medicale. Același lucru s-a întâmplat cu mijlocașul Otavio și cu fundașii Danilo Pereira și Nuno Mendes.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru Fernando Santos este faptul că meciul împotriva Coreei de Sud este unul fără miză pentru portughezi, care și-au asigurat deja calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după victoriile cu Ghana și Uruguay.

Cristiano Ronaldo a ieşit din nou la rampă pentru naţionala lusitană, în confruntarea de pe stadionul Lusail. Starul portughez a fost urmărit pe tot parcursul meciului de reporterul FANATIK la eveniment, care a remarcat câteva lucruri care nu se văd pe transmisiunile live de la tv.

ADVERTISEMENT

Portugalia ar putea produce marea surpriză în Qatar. Motivul? Din 1930 și până astăzi, doar doi jucători au evoluat la Cupa Mondială din postura de jucători liberi de contract! Culmea, ambii sunt argentinieni și au reușit să cucerească marele trofeu la diferență de opt ani. Urmează Ronaldo?

ADVERTISEMENT