Fotbal international

Cristiano Ronaldo sărbătoreşte în stil de mare campion al doilea titlu cu Juventus. Imagini incendiare

28.07.2020 | 18:44
Cristiano Ronaldo sarbatoreste in stil de mare campion al doilea titlu cu Juventus Imagini incendiare
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a devenit pentru a doua oară campion al Italiei alături de Juventus. Pentru „Bătrâna Doamnă“ este al nouălea titlul consecutiv şi al 36-lea din istorie.

Starul portughez a ales să se bucure de cea mai recentă performanţă alături de cei patru copii ai săi şi de iubita lui Georgina Rodriguez, în largul mării, pe iaht.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când familia Ronaldo alege izolarea valurilor, pentru a se feri de pericolul pandemiei. Lusitanul şi-a cumpărat un iaht de 20 de milioane de euro şi petrece mult timp pe acesta. Aşa a făcut şi după meciul cu Bologna, dar şi înaintea derby-ului cu Lazio.

Cristiano şi Georgina au postat aceeaşi fotografie

Cristiano Ronaldo este cea mai urmărită personalitate pe Instagram: 232 de milioane de persoane abonate la contul său. De asemenea, Georgina stă foarte bine la acest capitol, cu 19,5 milioane de urmăritori. Cei doi îşi ţin la curent fanii prin fotografii postate foarte des.

ADVERTISEMENT
Georgina se bucură de avantajele vieţii de star. FOTO: instagram
Georgina se bucură de avantajele vieţii de star. FOTO: instagram

Cei doi îndrăgostiţi au afişat aceeaşi imagine cu ei şi cei patru copii ai superstarului, pe puntea iahtului. Cristiano a scris „Familia campioană! Nimic nu e mai frumos decât să sărbătoreşti alături de persoanele iubite“, în timp ce frumoasa spanioloaică a ales să publice imaginea fără vreun comentariu.

Cristiano nu a fost singurul care a sărbătorit. Şi partenera lui Georgina a avut motive de bucurie. În urmă cu o săptămână a semnat un contract de imagine cu o firmă online de îmbrăcăminte. Valoarea contractului este estimată la câteva zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Prima ei postare contra cost pe contul de Instagram i-a adus peste două milioane de aprecieri din partea fanilor săi, semn că ce-i care au ales să colaboreze cu ea nu s-au înşelat.

Primul contract de imagine pentru Georgina. FOTO: instagram
Primul contract de imagine pentru Georgina. FOTO: instagram

Cristiano câştigă, de asemenea, foarte mult din postările sponsorizate de pe Instagram. Peste două milioane de euro a strâns numai în perioada pandemiei, cu 650.000 mai mult decât rivalul Messi.

ADVERTISEMENT
Viaţă pe iaht nu-i rea deloc. FOTO: instagram
Viaţă pe iaht nu-i rea deloc. FOTO: instagram

La 35 de ani, Ronaldo rămâne unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei. Este cotat la 60 de milioane de euro pe site-urile de specialitate. Are 5 Baloane de Aur şi este primul om din istorie care a marcat cel puţin 50 de goluri în trei dintre cele mai importante campionate ale Europei: Premier League, La Liga şi Serie A.

ADVERTISEMENT