Sport

Cristiano Ronaldo, motiv de scandal la Manchester United: ”Nu accept asta, nu poți să fugi așa”

Manchester United a scos cu mult noroc o remiză pe terenul lui Newcastle, dar prestația și atitudinea lui Cristiano Ronaldo au iscat un nou scandal în tabăra ”diavolilor roșii”.
28.12.2021 | 10:37
Cristiano Ronaldo motiv de scandal la Manchester United Nu accept asta nu poti sa fugi asa
Manchester United a scos cu mult noroc o remiză pe terenul lui Newcastle, dar prestația și atitudinea lui Cristiano Ronaldo au iscat un nou scandal în tabăra ”diavolilor roșii”. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Trupa lui Ralf Rangnick a plecat cu un punct de la Newcastle datorită golului lui Edinson Cavani și a paradelor lui David De Gea.

Starul portughez a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, dar cel mai mult a deranjat faptul că atacantul a avut o atitudine sfidătoare.

ADVERTISEMENT

Scandal la Manchester United din cauza lui Cristiano Ronaldo

Situația tot mai dificilă din punct de vedere sportiv pe care o traversează Manchester United lasă urme, iar fostul mare fundaș de pe Old Trafford, Gary Neville, a făcut scandal la finalul întâlnirii cu Newcastle și a pus tunurile pe Cristiano Ronaldo care nu a mers să salute fanii după ultimul fluier al arbitrului.

”Trebuie să fii acolo când colegii tăi au nevoie de tine, mai ales în astfel de momente. Îl iubesc pe Ronaldo, el este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-am văzut vreodată jucând, dar nu poți să fugi așa. Nu accept asta! Nu-mi pasă cum ai jucat, trebuie să mergi și să saluți fanii la sfârșitul jocului.

ADVERTISEMENT

Trebuie să treci pe la ei, mai ales când ești cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai mari din toate timpurile. Nu e prima dată când face asta. A fugit după meciul cu Everton cum a fugit și în seara asta. S-a întâmplat la fel și după meciul de la Watford, la Norwich la fel”, a declarat Neville, conform Mirror.

De ce Cavani e mai important decât Ronaldo și Fernandes

Fostul mare fundaș dreapta al lui Manchester United i-a pus la punct pe Ronaldo și Bruno Fernandes și pentru limbajul corpului. Cei doi au părut în multe momente deznădăjduiți și frustrați de faptul că coechipierii lor joacă modest.

ADVERTISEMENT

”Și mai este vorba și de Fernandes. Ei sunt cei doi jucători exponențiali. Este devastator pentru jucătorii mai tineri când cei mai buni fotbaliști se uită la tine de parcă nu ai fi suficient de bun.

Cavani nu face asta asta. Nu cred că Cavani se emoționează în prezența lui Ronaldo sau Fernandes, cred că le face față și îi ajută și pe alți jucători tineri pe teren. El trebuie să fie tot timpul pe teren”, a mai spus Garry Neville.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, dorit la Newcastle

Cristiano Ronaldo a fost ca și inexistent în duelul cu Newcastle și ar fi putut chiar să fie eliminat. În minutul 57, portughezul a avut o intrare extrem de dură asupra lui Ryan Fraser, dar a scăpat de cartonașul roșu. Arbitrul Craig Pawson l-a iertat pe starul lui Manchester, acordându-i doar un galben.

Deși evoluția lui a fost una modestă, fanii lui Newcastle și-ar dori ca într-o zi Ronaldo să joace pe St. James’ Park. Mizând pe puterea financiară pe care o are acum clubul, un suporter al ”coțofenelor” a venit la stadion cu o pancartă dedicată starului portughez.

”E aproape 2022. NUFC este clubul perfect pentru tine, Cristiano”, este mesajul cu care Ronaldo a fost întâmpinat în deplasarea de luni seară, însă este puțin probabil că cvintuplul câștigător al Balonului de Aur ar alege vreodată să joace pentru o formație care se zbate să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT