Sport

Cristiano Ronaldo, scene uluitoare în Portugalia – Irlanda: și-a lovit cu pumnul un adversar. Irlandezii se revoltă. Video

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui moment tensionat în partida Portugalia - Irlanda, 2-1, din preliminariile Campionatului Mondial 2022.
02.09.2021 | 12:00
Cristiano Ronaldo scene uluitoare in Portugalia  Irlanda sia lovit cu pumnul un adversar Irlandezii se revolta Video
ADVERTISEMENT
02-09-2021
09:19

Irlandezii sunt revoltați de gestul lui CR7: „Unii se pot gândi că este prea mare pentru a fi eliminat”

Gestul violent al lui Cristiano Ronaldo naște un val de critici în fotbalul irlandez. Liam Brady îl acuză pe arbitrul partidei că nu a avut suficient curaj pentru a-i arăta portughezului cartonașul roșu, deși se impunea această decizie.

E evident că Ronaldo îl lovește pe O’Shea. Dacă arbitrul ar fi văzut asta sau dacă cei din camera VAR i-ar fi spus să se uite la fază, Ronaldo ar fi putut fi ușor eliminat. Dar el este Ronaldo și cred că unii se pot gândi că este prea mare pentru a fi eliminat”, a reacționat fostul internațional, conform Irish Mirror.

Pentru Portugalia, ambele goluri au fost marcate de Cristiano Ronaldo. În timp ce unica reușită a Irlandei a fost semnată de John Egan.

Cristiano Ronaldo, scene uluitoare în Portugalia – Irlanda

În minutul 15, Portugalia a obținut un penalty. Pe când Ronaldo se pregătea să execute lovitura de pedeapsă, irlandezul O’Shea i-a mișcat mingea cu piciorul.

ADVERTISEMENT

Gestul adversarului său l-a înfuriat la culme pe Ronaldo, astfel că atacantul portughez l-a lovit cu pumnul pe O’Shea. Arbitrul nu a luat nicio măsură, în urma acestui incident.

Cristiano Ronaldo a ratat penalty-ul, însă s-a revanșat, pe final de meci, când a marcat două goluri și a adus victoria Portugaliei.

ADVERTISEMENT

Portugalia se află pe primul loc din grupa A, cu zece puncte obținute după patru meciuri jucate.

Cristiano Ronaldo a revenit la Machester United

Evoluția lui Cristiano Ronaldo, din meciul cu Irlanda, i-a bucurat cu siguranță pe cei de la Manchester United, echipă la care CR7 s-a transferat, zilele trecute.

În primul său interviu, după revenirea pe „Old Trafford”, Cristiano Ronaldo a mărturisit că Sir Alex Ferguson a fost „cheia” revenirii sale la Manchester United.

ADVERTISEMENT

„Așa cum știți, am avut o istorie fantastică la acest club, am venit aici când aveam doar 18 ani, sunt foarte fericit să mă întorc acasă după 12 ani. Mă bucur foarte mult și abia aștept să debutez.

Așa cum știe toată lumea, de când am semnat cu Manchester United la 18 ani, Ferguson a fost «cheia».

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că am jucat împotriva acestui club când eram la Sporting și pentru mine Sir Alex este ca un tată în fotbal. M-a ajutat mult, m-a învățat multe și a avut un rol important.

Prin prisma relației noastre, vorbim tot timpul și este o persoană incredibilă, îl plac foarte mult și a fost cheia pentru poziția în care mă aflu acum, cea de a semna cu Manchester United”, a spus Cristiano Ronaldo, pentru site-ul lui Manchester United.

ADVERTISEMENT