Fotbal international

Cristiano Ronaldo se află în carantină la Madeira! Starul lui Juventus nu revine în Italia după ce coechipierul său Daniele Rugani a fost depistat pozitiv

12.03.2020 | 11:08
Cristiano Ronaldo se afla in carantina la Madeira Starul lui Juventus nu revine in Italia dupa ce coechipierul sau Daniele Rugani a fost depistat pozitiv
ADVERTISEMENT

Superstarul Cristiano Ronaldo se află în carantină la Madeira, după ce coechipierul său de la Juventus Torino, Daniele Rugani, a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Cristiano Ronaldo se află în carantină la Madeira

Cotidianul portughez A Bola a anunțat că atacantul Cristiano Ronaldo a decis să intre în carantină în orașul său natal Madeira, după ce Daniele Rugani a contactat coronavirus.

ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus Torino venise pentru câteva zile în Portugalia pentru a fi alături de mama sa care în urmă cu o săptămână suferise un atac vascular cerebral.

Ronaldo, alături de Rugani după victoria cu Inter

Juventus Torino a învins duminică Inter Milano, scor 2-0, în derby-ul din Serie A, iar la final jucătorii ”Bătrânei Doamne” au sărbătorit în vestiar. Mijlocașul Miralem Pjanic a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu bucuria în care apar toți jucătorii lui Maurizio Sari, inclusiv Daniele Rugani care a fost rezervă.

ADVERTISEMENT

Italia este cea mai afectată țară din Europa de pandemia de coronavirus, iar Guvernul a decis ca toate evenimentele sportive să fie anulate până cel puțin pe 3 aprilie. Cu toate acestea, Juventus va trebui să întâlnească săptămâna viitoare pe Olympique Lyon, în manșa secundă a optimilor Champions League.

Cluburile din Serie A, pierderi financiare uriașe

Daniele Rugani, fundașul celor de la Juventus, a devenit primul fotbalist al unui club din Serie A testat pozitiv de coronavirus. Acesta a anunțat că se simte bine și îi roagă pe oameni să respecte regulile impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia a vorbit chiar de o ipoteză şocantă pentru fani, încheierea campionatului dacă epidemia de coronavirus nu va fi oprită. FANATIK îţi prezintă câţi bani pot pierde cluburile din Serie A dacă sezonul va fi încheiat mai devreme sau restul meciurilor se vor juca fără spectatori.

Mama lui Ronaldo e în stare stabilă

Mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a suferit un atac vaslucar cerebral ischemic la începutul săptămânii trecute, iar medicii au decis să o supună de urgență unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

În acest moment, starea de sănătate a mamei starului portughez este stabilă, iar medicii i-au transmis că nu va rămâne cu schele după acest accident.

ADVERTISEMENT
Tags: