Fotbal international

Cristiano Ronaldo se distrează înainte de Ajax – Juventus! Video de colecție cu starul portughez

08.04.2019 | 10:47
Cristiano Ronaldo se distreaza inainte de Ajax  Juventus Video de colectie cu starul portughez

Atacantul Cristiano Ronaldo se distrează înainte de meciul Ajax – Juventus, din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League. Superstarul portughez a fost menajat la derby-ul cu AC Milan după accidentarea la mușchii flexori și va fi apr pentru întâlnirea de pe Johann Cruyff ArenA, care se va disputa miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Cristiano Ronaldo se distrează înainte de Ajax – Juventus

Duminică seară, cu trei zile înainte de marele meci Ajax – Juventus, Cristiano Ronaldo a făcut o postare pe contul său de Instagram în care a pus trei videoclipuri în care se distrează alături de familie. Starul portughez aflat la volanul mașinii sale Rolls Royce în care se mai află partenera sa Georgina Rodriguez și fiul său cel mai mare, Cristiano Jr, cântă o melodie celebră din anii ’80.

CR7 canta la hit anni '80

È tornato! Cristiano Ronaldo canta nella settimana di #AjaxJuve. Il portoghese è pronto a un nuovo acuto? ?????

Gepostet von La Gazzetta dello Sport am Montag, 8. April 2019

După ce atacantul Cristiano Ronaldo își încheie minirecitalul, urmează alte două interpretări care au stârnit multe zâmbete. Prima îi aparține frumoasei sale partenere care cântă o melodie în limba spaniolă, iar ultima chiar fiului său, care interpretează o melodie rap. Postarea jucătorului de la Juventus Torino a devenit imediat virală și a adunat peste 8 milioane de vizualizări în 11 ore.

View this post on Instagram

Cantores ?????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele echipei Juventus Torino
Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele echipei Juventus Torino

Ronaldo s-a antrenat alături de colegi

Cristiano Ronaldo i-a uluit pe medicii clubului Juventus Torino prin refacerea foarte rapidă în urma accidentării la mușchii flexori suferită la 25 martie, într-un meci al naționalei Portugaliei. Atacantul a fost prezent duminică la ședința de pregătire a formației italiene și după ce în prima parte a avut program separat, pe finalul antrenamentului s-a alătura colegilor săi.

Superstarul portughez în vârstă de 33 de ani a devenit cea mai virală persoană de pe rețelele de socializare, fiind urmărit de peste 150 de milioane de oameni. El a devansat nume grele din showbizz, precum Ariana Grande, Kim Kardashian, Beyonce, Justin Bieber, Kyle Jenner sau Selena Gomez, iar acest lucru se datorează în principal faptului că a învățat să-și vândă imaginea.