Fotbal international

Cristiano Ronaldo se implică în lupta împotriva coronavirusului. Hotelurile portughezului, transformate în spitale

15.03.2020 | 09:16
Cristiano Ronaldo se implica in lupta impotriva coronavirusului Hotelurile portughezului transformate in spitale
ADVERTISEMENT

Hotelurile pe care le deține Cristiano Ronaldo se vor transforma, pe durata pandemiei de coronavirus, se vor transforma în spitale. Persoanele afectate de Covid-19 vor beneficia de cazare și de tratament gratuit, fotbalistul lui Juventus urmând să suporte toate costurile.

Gest superb al lui Cristiano Ronaldo

Întreaga Planetă a fost lovită în ultimele săptămâni de pandemia de coronavirus, iar sectorul sportiv nu a făcut excepție.

ADVERTISEMENT

Toate competițiile importante au fost suspendate, iar mulți dintre marii jucători se află la domiciliu, în autoizolare.

Cristiano Ronaldo se află în Portugalia, în orașul natal Funchal. Juventus a fost unul dintre primele cluburi de fotbal din Europa care au intrat în carantină, fundașul Daniele Rugani fiind diagnostica cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Aflat în autoizolare la domiciliu, Cristiano Ronaldo a decis să se implice în lupta contra pandemiei. Hotelurile pe care portughezul le deține vor putea fi folosite în următoarea perioadă de persoanele afectate de coronavirus. Tranformate în spitale, proprietățile lui Cristiano Ronaldo vor putea fi folosite gratuit, portughezul urmând să suporte toate cheltuielile.

Mesajul emoționant al lui Cristiano Ronaldo

Înainte de a lua decizia de a pune la dispoziție hotelurile pe care le deține persoanelor afectate de coronavirus, Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj de susținere pentru cei aflați într-o perioadă delicată, printre care și Daniele Rugani, coechipierul de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

ADVERTISEMENT

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a transmis Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
Tags: