Cum se pregăteşte Cristiano Ronaldo pentru noul sezon cu Juventus. Se antrenează cu un fost mare campion la sprint. Video

Sorin Dumitrescu   
în Serie A
02/07/2019, 17:55
Cum se pregăteşte Cristiano Ronaldo pentru noul sezon cu Juventus. Se antrenează cu un fost mare campion la sprint. Video GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo este recunoscut drept unul dintre cei mai fanatici jucători din fotbalul profesionist în privinţa pregătirii fizice. Starul lui Juventus petrece foarte multe ore fie în piscină, fie în sala de forţă sau în alte spaţii special amenajate la locuinţa sa, pentru a păstra o condiţie fizică extraordinară, deşi a împlinit 34 de ani.

Cristiano Ronaldo se pregătește pentru noul sezon luând lecții de sprint

Cristiano are parametri fizici absolut impresionanţi, toţi doctorii pe unde a efectuat vizite medicale declarându-se şocaţi de cifrele portughezului, căruia i-au spus că organismul său mai poate continua cel puţin încă patru-cinci ani la actuala intensitate, deci mai poate juca fotbal la cel mai înalt nivel în această perioadă de patru-cinci ani.

Cristiano şi-a petrecut vacanţa alături de iubita sa Georgina şi de primul său copil Cristiano Junior, dar acum, odată revenit din Grecia şi de pe Riviera franceză, a intrat imediat în şedinţele de pregătire pentru noul sezon. Şi, deşi Juventus încă nu a sunat adunarea Cristiano s-a apucat serios de treabă, el fiind recunoscut drept unul care nu renunţă la sala de forţă sau la alergare nici măcar atunci când se află în vacanţă!

Cristiano Ronaldo s-a pregătit alături de un sprinter profesionist

Este bun prieten cu fostul campion european Francis Obikwelu

Acum portughezul e preocupat ca datorită vârstei să nu fi pierdut din viteza sa renumită, care a făcut multe victime printre apărătorii adverși. Drept urmare, unul dintre lucrurile care le-a făcut a fost să îl roage pe fostul triplu campion european și medaliat cu argint la JO 2004 în proba de 100 de metri, Francis Obikwelu, să lucreze cu el.

Cristiano Ronaldo a arătat că are și la 34 de ani o viteză foarte bună

Obikwelu, deși nigerian ca naționalitate, a fost stabilit de mulți ani în Portugalia și a reprezentat această țară în competiții, acum având 40 de ani. Cum și el a activat la echipa de atletism a lui Sporting Lisabona, unde și-a început cariera și Cristiano Ronaldo, legătura dintre ei este de mai mulți ani și atletul a acceptat imediat rugămintea lui CR7.

Închide ×