Sport

Cristiano Ronaldo se teme că va deveni „ținta numărul unu a găștilor criminale”. Ce măsuri și-a luat după transferul la Manchester United

De îndată ce a revenit în Anglia, CR7 a avut grijă să ia măsuri extreme împotriva jefuitorilor care i-ar putea pune în pericol familia și locuința în următoarea perioadă.
08.09.2021 | 15:40
Cristiano Ronaldo se teme că va deveni „ținta numărul unu a găștilor criminale”. Ce măsuri și-a luat după transferul la Manchester United
CR7 își protejează familia și locuința de jefuitori. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo nu lasă nimic la voia întâmplării când vine vorba despre siguranța familiei sale. Întors în Manchester după 12 ani de absență, acesta a angajat o echipă de profesioniști a căror unică sarcină e să-i protejeze locuința 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. O investiție uriașă, dar necesară având în vedere că orașul a devenit un adevărat magnet pentru jefuitori.

În timp ce armata de bodyguarzi e pe urmele lui, starul portughez se pregătește intens sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer și așteaptă să îmbrace din nou tricoul „diavolilor roșii” într-un meci oficial. Mult așteptata revenire s-ar putea produce chiar sâmbătă, 11 septembrie, la ora 17:00, când legendara arenă Olf Trafford va primi vizita celor de la Newcastle.

Cristiano Ronaldo și-a luat măsuri împotriva jefuitorilor din Manchester

Cristiano a fost avertizat încă din 2009, de când a plecat din Manchester, că zona a devenit un adevărat magnet pentru găștile criminale. Acum va deveni ținta lor numărul unu.

ADVERTISEMENT

Aceste găști necruțătoare au devenit din ce în ce mai violente. Jefuiesc case și terorizează familiile jucătorilor. Țintesc proprietățile acestora când știu că jucătorii nu sunt acolo și de multe ori pândesc o casă chiar și cu săptămânile înainte să dea spargerea.

 Cristiano nu vrea să-și asume niciun risc, așa că o echipă a fost deja formată pentru a se asigura că el și familia sa vor fi protejați încă din momentul în care se vor stabili în Manchester. Din momentul în care a aterizat în Manchester, are o echipă de bodyguarzi alături de el.

ADVERTISEMENT

Este formată din foști soldați, polițiști și ofițeri de protecție apropiată. Toți dintre ei conduc mașini antiglonț și sunt antrenați să se ocupe de cei mai violenți și periculoși infractori.

De fiecare dată când Cristiano iese afară, ei vor fi aproape și se vor asigura că este în siguranță. Și când Cristiano și familia sa se vor muta la casa lor, ea va fi monitorizată 24/7.

ADVERTISEMENT

Casa lui va avea zeci de camere, toate interconectate. Cei care vor privi ca ochiul din umbră vor putea interveni mai rapid chiar și decât poliția. Familia sa va avea acces la o cameră de urgență, dacă vor deveni ținta hoților.

Va costa o avere, dar din punctul de vedere al lui Ronaldo, este un preț care merită plătit pentru siguranța familiei lui”, dezvăluie publicația engleză Daily Star, citând o sursă apropiată starului portughez.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care i-a interzis mamei să-i mai urmărească meciurile: „A leșinat de două ori pe stadion”

În altă ordine de idei, Cristiano Ronaldo a dezvăluit secretul tuturor performanțelor obținute de-a lungul carierei, dar și decizia radicală pe care a luat-o pentru a-și proteja mama de emoțiile meciurilor importante.

Dacă nu crezi că ești numărul 1 în ceea ce faci, atunci nu gândești corect. Puterea mea principală este mintea mea. Cred că este punctul meu cel mai puternic.

ADVERTISEMENT

A fi numărul 1 necesită multă muncă și sacrificiu. Talentul nu este suficient. Dacă nu vă dedicați 100%, nu veți atinge nivelul dorit. Dacă ești leneș, pierzi timpul și nu te apuci de treabă, atunci asta va face o mare diferență, oricât de talentat ai fi. 

Mam nu mai are voie să urmărească meciurile mari. I-am zis: ”Ascultă, deja nu mai am tată. Nu vreau să-mi pierd și mama, așa că nu mai ai voie să te uiți la sferturi, semifinale sau finale”.

Îmi pun prietenii să stea cu ea și se apucă să se plimbe prin casă. A leșinat de două ori pe stadion. Se emoționează foarte tare, nu înțeleg de ce. Așa că nu mai are voie să se uite la meciurile mari”, i-a explicat CR7 jurnalistului Piers Morgan, într-un interviu acordat chiar înainte să semneze cu Manchester United.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik