Fotbal international

Cristiano Ronaldo și-a făcut selfie cu un fan Manchester United care a intrat pe teren. Video + foto

24.10.2018 | 09:22
Cristiano Ronaldo sia facut selfie cu un fan Manchester United care a intrat pe teren Video  foto

Manchester United și Juventus Torino s-au duelat în runda cu numărul 3 din grupele UEFA Champions League, iar italienii s-au impus cu scorul de 1-0. Partida a fost întreruptă în minutul 4, când un suporter englez a intrat pe teren doar pentru a-l atinge pe Cristiano Ronaldo. După fluierul de final, un alt fan Manchester United a pătruns pe gazon în încercarea de a face un selfie cu Ronaldo. Deși a fost luat pe sus de stewarzi, dorința i s-a împlinit, după ce Ronaldo a luat telefonul și a făcut un selfie direct de pe teren.

Juventus este singura echipă din Champions League care a acumulat maximum de puncte după primele 3 meciuri din cadrul grupelor, ultima victorie venind pe Old Trafford, în fața lui Manchester United, fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo, de la care s-a transferat în 2009 la Real Madrid. Lusitanul este încă iubit la Manchester, iar asta s-a văzut încă de la sosirea pe aeroport, când sute de fani l-au așteptat și i-au scandat numele. Suporterii englezi și-au arătat susținerea față de Ronaldo și în timpul confruntării de marți seara, dar și după fluierul de final.

Cristiano Ronaldo, selfie cu un fan englez la finalul partidei Manchester United – Juventus Torino

După doar 4 minute de joc din Manchester United – Juventus Torino, un fan englez a pătruns pe teren și a fugit către Cristiano Ronaldo. Tot ce a vrut să facă britanicul a fost să dea mâna cu starul portughez, care nu l-a refuzat. Suporterul a fost pus la pământ de stewarzi, apoi o fost scos de pe teren.

Selfie cu Ronaldo
Selfie cu Ronaldo

O fază și mai emoționantă s-a petrecut la finalul partidei, când un alt fan Manchester United a intrat în teren și a mers la Ronaldo, de această dată pentru a face un selfie. Și acesta a fost luat pe sus de forțele de ordine, însă Ronaldo a luat repede telefonul și a făcut un selfie cu el.