Fotbal international

Cristiano Ronaldo și-a aflat suspendarea! Cât va lipsi din Champions League

27.09.2018 | 16:20
Cristiano Ronaldo sia aflat suspendarea Cat va lipsi din Champions League
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, și-a aflat suspendarea după ce a fost eliminat în partida cu FC Valencia, din prima etapă a grupei H a Champions League. Superstarul portughez a primit direct cartonașul roșu pentru că l-ar fi tras de păr pe fundașul columbian Jeison Murillo.

Decizia arbitrului german Felix Brych a fost una contestată vehement de italieni, care consideră că jucătorul Valenciei a simulat. Imediat după eliminare, Cristiano Ronaldo a rămas fără reacție iar în momentul în care a conștientizat decizia a început să plângă, deoarece a fost prima sa eliminare în Champions League.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost suspendat o etapă în Champions League

Deși inițial s-a vehiculat că ar putea primi o suspendare drastică, în cele din urmă UEFA a decis ca portughezul Cristiano Ronaldo să stea doar un singur meci în Champions League. Astfel, starul lui Juventus va lipsi la meciul de pe teren propriu cu Young Boys Berna, care se va disputa la 2 octombrie.

Cristiano Ronaldo este prăbușit pe gazon după ce a fost eliminat în partida Valencia - Juventus 0-2 din Champions League
Cristiano Ronaldo este prăbușit pe gazon după ce a fost eliminat în partida Valencia – Juventus 0-2 din Champions League

În urma acestei decizii, Cristiano Ronaldo va putea juca în dubla cu fosta sa formație, Manchester United, în etapele a treia și a patra. Partidele cu ”diavolii roșii” sunt programaate la 23 octombrie pe Old Trafford și în 7 noiembrie în Italia.

ADVERTISEMENT

În ciuda eliminării premature a lui Cristiano Ronaldo, Juventus Torino a învins-o pe FC Valencia cu scorul de 2-0 prin două penalty-uri transformate de bosniacul Miralem Pjanic. Pe Mestalla, portughezul a fost primit ca un adevărat inamic, iar în momentul eliminării un puști a făcut gesturi obscene la adresa sa.

Imediat după meci, sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, a reacționat vehement pe rețele de socializare la adresa celor care îl critică pe fratele său. Ea a spus că se va plăti un preț foarte mare pentru lacrimile vărsate de Ronaldo.

ADVERTISEMENT