Fotbal international

Cristiano Ronaldo şi-a ales deja casă la Torino! Se aşteaptă transferul oficial

05.07.2018 | 16:00
Cristiano Ronaldo sia ales deja casa la Torino Se asteapta transferul oficial

Cotidianul Tuttosport scrie că portughezul Cristiano Ronaldo şi-a ales deja casă la Torino! Este practic ultima mişcare care arată că transferul lusitanului la Juventus a devenit o chestiune de ore, cel mult de zile şi că până va pleca în vacanţă, împreună cu familia. La Torino agitaţia este maximă, fanii sunt în delir şi toată lumea vorbeşte deja despre câştigarea Champions League.

Viitoarea locuinţă a lui Cristiano a aparţinut în trecut antrenorului Fabio Capello şi apoi francezului Zinedine Zidane, care apoi a plecat la Real Madrid, unde a lucrat cu starul portughez, alături de care a câştigat multe trofee. Proprietatea se întinde pe o suprafață uriașă, de 44.000 de metri pătrați și este prevăzută și cu un teren de fotbal-tenis.

Cristiano Ronaldo şi-a ales casa. În ea mai locuit Capello şi Zidane

 Casa are o suprafață de 1.700 de metri pătrați. În interior totul este de-a dreptul impresionant, cu lemn pe tavanul câtorva încăperi și furnir scump pe unii pereți, în stilul muzeelor vechi. Casa dispune inclusiv de o piscină interioară și o masă de biliard.
Cristiano Ronaldo și-a găsit deja casă la Torino Casa are 1700 metri pătraţi şi teren de fotbal
Cristiano Ronaldo și-a găsit deja casă la Torino Casa are 1700 metri pătraţi
Juve a oferit 100 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului în vârstă de 33 de ani, cu un salariu anual de 30 de milioane de euro. Fostul preşedinte al lui Juventus, Luciano Moggi, a plusat şi a anunţat că lusitanul ar fi efectuat deja şi vizita medicală la “Bătrâna Doamnă”.