Fotbal international

Cristiano Ronaldo și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată Georgina Rodriguez. Galerie foto

15.11.2018 | 14:23
Cristiano Ronaldo sia cerut iubita in casatorie Cum arata Georgina Rodriguez Galerie foto

Cristiano Ronaldo și-a cerut iubita în căsătorie. Frumoasa spanioloaică a spus “Da!” și își caută deja rochie de nuntă, anunță presa din Portugalia. Cei doi au fost văzuți purtând noile inele în timpul unei cine romantice într-un restaurant din Londra, după care Georgina Rodriguez s-a pus pe căutat rochii. VEZI IMAGINI CU IUBITA LUI RONALDO SUS ÎN GALERIA FOTO

Cristiano și Georgina locueisc împreună în Italia de când portughezul joacă pentru Juventus Torino. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de un an, pe Alana Martina. Georgina, care i-a luat apărarea lui Ronaldo după ce acesta a fost acuzat de viol de o femeie din Statele Unite ale Americii, îl ajută pe starul lui Juve să își crească unul dintre cei 3 copii pe care îi are. “Cristiano a cerut-o deja în căsătorie pe Gio, iar nunta urmează să aibă loc. Puțini oameni cunosc detalii despre eveniment”, a titrat Correio da Manha.

Georgina poartă inelul dăruit de Ronaldo
Georgina poartă inelul dăruit de Ronaldo

Ronaldo se însoară cu Georgina Rodriguez. A cerut-o deja în căsătorie

“Tot ce se știe până în acest moment este că Gio a probat mai multe rochii de mireasă”, au mai scris portughezii. Spanioloaica l-a cunoscut pe Ronaldo în 2016, într-un magazin Gucci din Madrid în care aceasta lucra. Lusitanul se afla la cumpărături în acel moment. “Ea este mama nepoatei mele. Este o viitoare noră. Nu este deocamdată nora mea, dar va fi. Este o fire foarte calmă”, a declarat mama lui Ronaldo în urmă cu ceva timp.

În vârstă de 23 de ani, Georgina a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare pentru a-și exprima susținerea față de Cristiano Ronaldo în urma acuzațiilor de viol formulate de Kathryn Mayorga. Atacantul lui Juventus a negat acuzațiile care i se aduc și le-a catalogat drept “fake news.” Portughezul a fost transferat în această vară de la Real Madrid la campioana Italiei și traversează o perioadă foarte bună.

Ronaldo se însoară cu Georgina Rodriguez. A cerut-o deja în căsătorie