Fotbal international

Cristiano Ronaldo, vilă de 1,5 milioane de euro la Marbella. În vecinătatea cărui sportiv faimos va locui

30.07.2019 | 09:57
Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat vilă la Marbella, de 1,5 milioane euro

Cristiano Ronaldo se pregăteşte asiduu pentru noul sezon, în care, la cum arată noul Juventus, obiectivul este unul singur: câştigarea Champions League. La 34 de ani portughezul are parametri fizici comparabili prntru o persoană cu cel puţin zece ani mai tânără. Dar viaţa lui CR7 nu înseamnă numai fotbal, deşi această activitate îi ocupă majoritatea timpului.

Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat vilă de 1,5 milioane euro la Marbella

Cristiano este un familist convins şi pentru confortul său şi al iubitei sale Georgiana plus a celor patru copii, dintre care trei aduşi pe lume cu ajutorul unor mame surogat, nu face rabat de la nici o plăcere. Ultima este achiziţionarea unei superbe vile într-una dintre cele mai frumoase staţiuni ale Andaluziei, la Marea Mediterană, la Marbella.

Pentru ultraeleganta locaţie efortul financiar făcut de lusitan este un mizilic, el câştigând aceşti bani în 15 zile la Juventus. Cristiano Ronaldo a plătit ceva mai puţin de 1,5 milioane euro pentru noua bijuterie, care are tot ce îi trebuie pe lângă luminozitate şi foarte mult spaţiu: două piscine, sală de cinema şi trei săli pentru maniacul de exerciţii care este starul bianconerilor. O sală de refacere, una de forţă şi alta pentru tot felul de alte exerciţii, menite să îi menţină tonsul muscular optim.

Cristiano Ronaldo este vecin la Marbella cu luptătorul Conor McGregor

Valoarea proprietăţilor lui Ronaldo este acum de 30 de milioane euro

Vila este situată în cartierul de lux din Marbella, în complexul New Heights, destinat numai personalităţilor. Vecinul lui Cristiano este şi el un personaj faimos într-un sport în care portughezul are un foarte bun amic. Irlandezul Conor McGregor, marele campion la lupte în ring, este vecinul lui Cristiano, care din acest sport este foarte bun amic cu Badr Hadi.

Cu această investiţie făcută la Marbella valoarea proprietăţilor deţinute de câştigătorul de cinci ori al Balonului de Aur a urcat la 30 de milioane euro, cea mai mare parte fiind destinată locaţiilor amenajate în Portugalia. Nu cu mult timp în urmă Cristiano şi-a deschis la Madrid o clinică de implant de păr, care se dovedeşte a avea mare succes, poate şi pentru că nu practică preţuri exorbitante.