Sport

Cristiano Ronaldo și-a dat acordul pentru un nou contract! A semnat cu liderul mondial

Cristiano Ronaldo este extrem de activ și-n vacanță și a semnat un nou contract, intrând pe piața crypto urmare a acordului multi-anual cu Binance, cea mai mare platformă de tranzacționare din lume.
24.06.2022 | 12:25
Cristiano Ronaldo sia dat acordul pentru un nou contract A semnat cu liderul mondial
Cristiano Ronaldo a dat o nouă lovitură din punct de vedere financiar, intrând pe piața crypto alături de cea mai importantă platformă de tranzacționare din lume. Foto: Binance
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo își încarcă bateriile în Mallorca, alături de familie. Nu înseamnă însă că stă cu mâinile în sân, dovadă că, departe de ochii lumii, a pus la cale un nou contract de sponsorizare. Și intră pe lista starurilor din sport implicate în crypto alături de liderul pieței de trazacționare NFT.

Cristiano Ronaldo, contract multi-anual cu Binance

Dacă Neymar și alte vedete din fotbal sunt deja activi pe piața crypto, Cristiano Ronaldo a stat până acum în expectativă. Însă, atunci când a decis să se implice, a făcut-o cu stil.

ADVERTISEMENT

A bătut palma cu Binance, cea mai importantă platformă de tranzacționare. Statut dat, după cum scrie și Reuters, de faptul că este lider mondial din perspectiva volumelor tranzacționate.

”Am început o colaborare NFT multi-anuală cu legenda fotbalului, Cristiano Ronaldo. Este oportunitatea voastră să dețineți o piesă de referință a istoriei sportului și de a vă alătura comunității Web3 CR7”, au precizat cei de la Binance.

ADVERTISEMENT

Prima colecție este prevăzută să apară în partea a doua a acestui an. Iar designul urmează să fie realizat în colaborare cu starul lui Manchester United.

”Nimic nu este mai important pentru mine decât fanii, așa că ideea de a le oferi experiențe fără precedent și accesul la ele prin intermediul aceste platforme este un lucru pe care mi l-am dorit. Știu că fanii se vor bucura de colecție la fel de mult ca și mine”, a precizat Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, în locul lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen?

Nu este însă singura noutate în ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo. În Spania, dar și-n Germania, se vorbește în aceste zile despre o posibilă despărțire de Manchester United.

”Marea schimbare pe care o pregătește Bayern: Cristiano în locul lui Lewandowski”, titrează cei de la AS. Aceștia scriu că portughezul nu este mulțumit de faptul că Manchester United n-a făcut achiziții importante în această vară.

ADVERTISEMENT

”Sosirile lui Haaland și Darwin Núñez la Manchester City, respectiv Liverpool, și pasivitatea cu care United a început piața transferurilor l-au făcut pe Cristiano să-și piardă speranța de a se putea lupta pentru titluri în sezonul viitor cu actualul său club”, menționează jurnaliștii spanioli.

Și, în acest condiții, Ronaldo și-ar dori să se alăture proiectului Bayern. O formație care, după ce l-a adus pe Sane, alături de Muller, Coman sau Gnabry, și-a făcut un atac de vis. Cu care are șanse să se bată pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Dacă este vorba doar despre simple zvonuri, lansate dinspre Bayern pentru a-i împăca pe fani pentru plecarea lui Lewa, rămâne să vedem.

ADVERTISEMENT